2018. március 31., szombat

⚽️ Mert számít a véleményed! ⚽️

Sziasztok! 
Újabb kérdéssort hoztam, amit balra  fent találhattok meg, és FONTOS, hogy csak számítógépen, vagy tableten lehet szavazni. Telefonon NEM! A kérdéssel azért is hozakodtam elő, mert mint ismeretes Zlatan elment az L.A. Galaxyhoz, ahol talán ma mutatják be.
Eléggé letörtem amikor ezt meghallottam, de mikor láttam a képeket, és tegnap volt szerencsém időben/ élőben elkapni az élő sajtótájékoztatót, láttam rajta mennyire boldog. 
Az egyik külföldi barátnőmmel pedig azt beszéltük, hogy szinte csak úgy ragyog, és annyira motivált. Reménykedek benne, hogy eléri amit kitűzött maga elé, és megvalósítja az álmát....ha már a B.L.- nem sikerült neki.

Stephanék stabilan tartják a harmadik helyüket a bajnokságba, amiről úgy gondolom egész jó. Persze jobban örültem volna neki, ha sokkal előrébb végeznek, de hát a Juventust, és a Napolit nehéz lesz már megelőzni.  De legalább megvan a jövő évi Bajnokok Ligája indulás.

Amiért pedig a kérdéssort létrehoztam elég egyszerű: Nem tudom mit tegyek. Van már konkrét elképzelésem a végéről, amit egy szép résszel szeretnék lezárni, de ehhez két lehetőség van, amire a TI segítségeteket kérem. 

Mit szeretnétek, hogy az esküvő legyen a befejező? Vagy írjam végig addig, amíg beleírom a tavaszi B.L mérkőzéseket, és azt, hogy Zlatan elmegy a Galaxyba? 

Kérlek írjátok meg a véleményeteket, és szavazzatok. 

Szépséges hétvégét/ jó pihenést. 
Puszi: Andrea. 

Ha pedig lemaradtál a legújabb részről itt megnézheted: 4/12 ⚽️ Boldog percek⚽️

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Andrea!
A kutatáshoz hozzászólva: szerintem legyen több ZLATAN és folytasd minél tovább.
Annyira tetszenek a mostani részek, rendkívül szórakoztatóak.
Végre láttam focizni, csodásak voltak a góljai, főleg az első.
Szerintem folytathatnád a történetét az amerikai részekkel is, hiszen annyira boldog ott is.
Tehát ne hagyd abba kérlek!
Sok puszi: Gabi

Andrea írta...

Szia. Nagyon örülök, hogy írtál és örülök,hogy tetszenek a részek. Sokat gondolokozok arrol mi legyen. Igazabol meg LAt is behozhatnam csak nem akarok unalmasnak tunni vagy nagyon elnyujtani. De őszinten szólvan szeretem irni szoval meg barmi lehet
😊😉. Sok puszi Andrea