2018. augusztus 22., szerda

⚽Heti helyzetjelentés: Egy nagy csalódás/ Indul a Serie A ⚽

Sziasztok!! Már megint elvagyok maradva mindennel... mint általában, de mint mindig most is van mentségem, ugyanis elkezdődött a munka, és bármennyire is szeretnék a fiúkkal foglalkozni, nem mindig van rá időm. Megígérem igyekszem utolérni magam, és a héten ha minden jól megy még két bejegyzést hozok nektek. Szóval nézzetek be holnap is! 😉

De nézzük is mi volt a héten a focistáink háza táján, ugyanis vannak jó és rossz hírek is.

Először Zlatanról írnék pár mondatot, aki két mérkőzés óta nem lépett pályára csapatával. Kicsit zavaros nekem, hogy éppen miért is, mert volt szó róla, hogy újra műteni kell, de volt ami azt írta, csak egy ellenőrzésre ment, és azért kellett több időd kihagynia. Úgy láttam azonban a friss képekről, hogy nincs baj a térdével, és nagyon remélem a következő mérkőzésen már szerepelni fog. Már csak azért is, mert csak egy gólra van az 500-tól. Még kimondani is szuper, és igazán örülök, hogy ilyen ügyes, és remélem nem fog megállni ennél a bűvös számnál.

Csapata eléggé rosszul szerepelt az utolsó mérkőzésen, és egy 5-0-ás zakóba futottak bele a Seattle Sounders ellen, amit még nézni is tudtam volna, de olyan mérges voltam, hogy inkább elkapcsoltam.
Mondjuk úgy láttam Zlatant nem annyira rázta meg a vereség....főleg, hogy ott sem volt, hiszen egy Ed Sheeran koncerten vett részt, amiről Insta storyt és fotót is készített, a kép alatti szövegben pedig le sem tagadhatná magát. 😂  - Amikor Ed Sheeran végre találkozott Istennel - 



Az üzleti életben sem mennek jól a dolgai, ugyanis ruhamárkája az A-Z két év után csődöt jelentett, mert 22 milliós veszteséget termelt. Kicsit furcsálltam a hírt, és eléggé meglepett, hiszen úgy vélem a ruhák szépek, és egész jól néznek ki, és elvileg úgy volt hirdetve, hogy a normál emberek számára is elérhetőek lesznek a termékek. Persze Zlatan és a normál emberek pénztárcája között nyilván van különbség, mert azon én is kiakadtam mikor 22-ezer ft-volt egy alsónadrág!! Mindenesetre, most mindent féláron lehet kapni, szóval ha gondoljátok, akkor hajrá!!! Remélhetőleg a kozmetikumai sokkal jobban fogynak, és ott nem számíthatunk ilyen jellegű hírekre.

Ezzel a képpel emlékezzünk meg a márkáról!  😂



A mai nap még egy fontos esemény is történt....
14 évvel ezelőtt Zlatan egy csodálatos gólt rúgott az Ajax színeibe az NAC Bredának, amit megválasztottak az év legszebb találatának, és ez indította be a nemzetközi karrierjét is.
Ha gondoljátok nézzétek meg videón milyen sok embert cselezett ki míg eljutott a kapuig.



Végre- végre- végre!!! Elkezdődött az Olasz bajnokság, vagyis a Serie A, és én komolyan mondom Nektek annyira pánikba voltam, hogy hol fogom nézni az én drága Stephanomat, hiszen még pár nappal az indulás előtt is kérdéses volt melyik adón lesz látható a Bajnokság. Sőt volt olyan hír is, hogy csak online lehet majd nézni, ami nekem nem lett volna baj, de hát tv-be mégis csak jobb lett volna. Igazság szerint, ha a Spíleren lett volna a közvetítés mi azt is fogtuk volna, mert nekünk Tarr Kft-s a csatorna csomagunk. Ráadásul a sportos, amibe az Eurosporttól kezdve a Spíleren át a Digi, Sport 1- és társai vannak. Szóval nem panaszkodhatunk. Még jó, hogy az én drágám is ennyire foci fan. De legjobban a Digiseknek szurkoltam, és szerencsére ott maradt és még plusz három évig nézhetem náluk az Olasz focit, és gyönyörködhetek az én szépséges Monoki Lehelemben, és az ő szépséges szemeibe.
De most nézzük az As Romat. Szerencsére a csapat jól kezdte a szezont és örültem, hogy Stephan is a kezdőbe volt. Voltak helyzetei, és úgy gondolom ügyesen játszott, de sajnos lecserélték, amit nem igazán értek. Jó lenne ha végig nyomna egy meccset, elejétől a végéig. Persze hosszú még a szezon és tudom, hogy sokszor lesz még ilyen. Legközelebb az Atalanta ellen lépnek pályára hazai környezetben.







Nincsenek megjegyzések: