2018. május 14., hétfő

4/19 ⚽️ A legédesebb éjszaka⚽️ 18 +

Sziasztok! Ha még nem múltál el 18 akkor csak saját felelősségedre olvass tovább. Köszönöm Klaunak a gyors javítást, és Eszternek azt, hogy nem volt rest ötletelni velem. 
A részhez még annyit, hogy imádtam írni, és már az esküvő előtt erre az egyre vártam.... és hogy mi ihletet meg? Ez a kép: Nagggyyooonn szexi  😍  


Zlatan: Lilin csodálatosan állt a piros, enyhén csipkés ruha, kipirult arca és csillogó szemei csak még édesebbé tették számomra. 
- Hogy  festek? - pördült meg előttem, én pedig alig tudtam türtőztetni magam, hiszen agyamban folyamatosan bekúszott az a kép, mikor Lili fehérneműben nyitott ajtót. Biztos voltam benne, hogy ha Evelina nem nyit ránk, már rég túl lennénk egy őrületes meneten és kielégülten feküdnénk az ágyban. Istenem, de szeretnék már ott tartani. 
- Gyönyörű vagy és szexi. Csinosan áll rajtad ez a ruha. - mondtam, majd a fülébe suttogtam. - Bár engem jobban izgat az, ami a ruha alatt van. 
- Zlatan, állítsd le a piszkos fantáziádat! Még nem vonulhatunk el, ameddig a vendégek itt vannak. 
- Akkor küldjük el őket és irány az ágy! - szóltam komoly hangon, és nadrágom egyre szűkösebb lett ágyéktájon. Úgy éreztem, kezdem elveszteni a kontrollt, és már nem sokáig bírok várni arra, hogy ezt a gyönyörű nőt magamévá tegyem. 
- Várd ki a végét! - lépett közelebb és puhán megcsókolt, de mikor elvált volna ajkunk, én hevesebben folytattam. Azt akartam, Lili is biztos legyen benne, mennyire kívánom, és mennyire kell nekem. – Kérlek, még ne! - pihegett édesen.  - Inkább gyere! - fogott kézen, és együtt beléptünk a terembe, ahol Evelina már friss házasokként mutatott be, és eljártuk az első táncot új ember és új asszonyként.
A pincérek felszolgálták a falatkákat, és volt olyan, aki még a tortából is vágott egy-egy szeletet. Egy óra után már csak a társaság keménymagja maradt, nekem pedig egyre jobban csúszott a Lili apjától kapott gyümölcspálinka. Stephan és Manuel is formában voltak, hiszen az egyik pillanatban még táncoltak, aztán magukhoz ragadták a mikrofont és teljes hangerőn énekelni kezdtek. Egy újabb pohár után újra Lilit kerestem, majd mikor megláttam, a szavam is elállt. Csak tekergette a csípőjét és önfeledten mosolygott, ahogy Helénával táncolt. Szexi és kívánatos volt és jobbnak láttam, ha mögé állok és bevetem magam.

Lili: A csajokkal roptuk a táncparketten, mikor hátulról valaki átfogta a derekam, viszont éreztem, nem Zlatan az. Megfordultam és Stephant pillantottam meg, kinek szemei az alkoholtól furcsán csillogtak.
- Ez a ruha is csinosan áll rajtad, bár bevallom, kicsit hosszú! - kiabálta, én pedig felnevettem a mondatán. 
- Steph', nem vagy józan! 
- Viszont legalább őszinte.
- Az igaz. Kittin is jól áll ez a világoskék! - mutattam testvérem felé, aki kicsit messzebb táncolt. 
- Rohad jó csaj a húgod!!! Jövőre elveszem.
- Alig várom. - szóltam, és reméltem igazat mondd.
- Még nem mondtam, de féltem, mi lesz, ha meglátlak fehérben, és mi lesz, ha meghallom, hogy másnak mondasz igent. Viszont tudod, mit éreztem? Semmit!!! Vagyis semmi negatívat, inkább hihetetlenül boldog és büszke voltam, hogy te vagy a legjobb barátom és én részese lehettem ennek a dolognak. 
- Ennek örülök, Stephan! - öleltem át, és egyre közelebb mozogtunk egymáshoz. 
- A húgod teljesen elvarázsol. - lépett picit el tőlem, és a testvérem felé nézett. - Annyira szexi, ahogy táncol. Nagyon szeretem őt. 
- Boldog vagyok, hogy újra együtt vagytok.
- Szerencsére az sem volt gáz, mikor Kamillával találkoztunk. 
- Nem azért hívtam meg, hogy kellemetlen helyzetbe hozzalak, de vele is sokáig dolgoztam együtt, és így volt illendő. 
- Tudom, és tényleg nem volt semmi baj.
- Akkor rendben, mert....
- ÖCSI, GYERE MÁR!! - jött oda Manuel, és szó nélkül elrángatta a meglepődött testvérét, hogy a dj pult felé vegyék az irányt. A dj srác legnagyobb döbbenetére kikapta a mikrofont és teljes hangerőn énekelni kezdett, aminek a végén hozzám intézte szavait. 
- SOK BOLDOGSÁGOT LILI! - kiabálták, és újabb adag pálinkát gurítottak le.
- Úgy látom, nem szégyenlősek. Vajon mennyit ihattak a pálinkából? - suttogta fülembe Zlatan, miközben közelebb húzott magához. 
- Nem tudom, de örülök, hogy te még egész józan vagy.
- Még! - nyomta meg. - Bár a külsőd teljesen elveszi az eszem, és egyre nehezebb lesz. 
- Neked is jól áll az ing. - dicsértem meg, és ő tovább folytatta felcsigázásomat. 
- Alig várom, hogy végre kettesbe legyünk, és úgy igazán megkapjalak. 
- Nyugodj le! - suttogtam, de egyre nehezebb volt eltolni magamtól. Főleg mikor puhán csókolgatni kezdte nyakam. A gyomromban ezer pillangó verdesett, lábaim pedig egyre jobban remegtek. 
- Tudod, ha most a szobában lennénk, tudnék mit kezdeni veled. Lehúznám a cipzárad, utána óvatosan lehúznám rólad a ruhád, majd...
- Fejezd be! - vágtam szavába kicsit hevesebben, mint szerettem volna, de ezzel pont az ellenkezőjét értem el, mint amit szerettem volna.
- Érzed, mennyire akarlak? - nyomta nekem ágyékát, én pedig megéreztem keménységét.
- Ne csináld ez velem. - suttogtam, és igyekeztem távolodni tőle. Nem veszthetem el a fejem, hiszen még mindig maradtak páran a vendégseregből, akik jól láthatóan remekül érezték magukat.
- Egyre nehezebb kibírnom, hiszen ha arra gondolok, hogy csak ez a vékony anyag választ el a gyönyörtől, végem. Az ágyra akarlak fektetni, és addig csókolni és kényeztetni, míg nem könyörögsz, hogy..... 
- Hé, Zlatan, gyere te is!!! - kiabálta Stephan, szerelmem pedig némi unszolás után engedett a fiúknak, és csatlakozott hozzájuk, amitől megkönnyebbülten felsóhajtottam. A társaságból egyre többen csatlakoztak az éneklőkhöz, a DJ srác pedig újabb mikrofonokat varázsolt elő a pult alól. Néhány lány szintén csatlakozott, de Helánával, Kittivel, és Evelinával jobbnak láttuk, ha csak szemlélői vagyunk az eseményeknek. Az éneklés és a buli három körül ért véget, és addigra mindenki igen jól érezte magát. Folytak az italok, mi pedig már cipő nélkül nyomtuk a táncparketten, és mikor már csak páran lézengtünk, a DJ benyomott egy lassú zenét, mi pedig véget vetettünk az estének, majd a szobánk felé indultunk.

Zlatan: Az alkoholtól kicsit mámoros állapotban lépkedtem fel a szobánkba, ahova Lili már jó előre elindult. Cseppet sem éreztem magam fáradtnak, inkább izgatott és vágyakozással teli hangulatban voltam. Szemem előtt az lebegett, hogy ma este végre magamhoz szoríthatom szerelmemet és addig lehetek vele, ameddig csak akarok, és úgy, ahogy csak akarok. Senki nem fog ránk nyitni vagy megzavarni minket. Csendben beléptem a nászutas szobába, aminek közepén egy hatalmas ágy foglalt helyet. Oldalt egy kis asztal, rajta behűtött pezsgő, egy szál rózsa, ám szemem azonnal Lilin akadt meg, aki harisnyáját igazgatta a félhomályban, és mikor észrevett, szemei meglepődve néztek rám. Lehet, hogy nem számított arra, hogy ilyen gyorsan feljövök, viszont egy másodperccel sem akartam tovább lenni a megbeszélt időpontnál. 
- Szia. - köszönt csendesen, én pedig végigmértem teste minden egyes részletét. A farkam már szinte szétdurrant a vágytól, és a vérnyomásom is az egekbe szökött. Agyamban csak az kattogott, hogy minél hamarabb magamévá tegyem, és addig szeretkezzek vele, amíg csak bírom. - Nem gondoltam, hogy ilyen hamar felérsz. 
- Miért, mit vártál, hogy órákig várok majd? - kérdeztem és közelebb léptem hozzá. Szám teljesen kiszáradt, légzésem pedig szabálytalan volt. - Gyönyörű vagy! - álltam mögé és végigsimítottam hosszú, dús barna haján. - Szeretlek, és azt akarom, hogy a ma éjszaka tökéletes legyen. - suttogtam, ezután magam felé fordítottam. Mikor belenéztem csillogó szemébe és vörös ajkaira, az agyam kikapcsolt, és már csak a vágyaim irányítottak. De azok nagyon. Felkaptam Lilit és se szó, se beszéd a falhoz nyomtam. Ajkunk egy percre sem vált el egymástól, de kezem feltérképezte teste minden részletét és hajlatát. Lili beletúrt hajamba, és ő is tépte rólam az inget. Már semmi nem érdeket, csak az, hogy minél hamarabb orgazmushoz juttassam életem nőjét, és bármilyen nehéz is volt, úgy terveztem, kivárok egy kicsit. A saját érdekeimet kicsit háttérbe helyezem, és csak azt néztem, ami neki jó. Élete legszebb éjszakáját akartam neki, amiben a sok orgazmusé és a vad szexé lesz a főszerep. 
- Zlatan, szeretlek! – suttogta, mikor egy mozdulattal széttéptem a harisnyáját, és az ágyra fektettem. Teste tökéletes volt, én pedig óvatosan rámásztam. 
- Én is szeretlek, Lili! - csókoltam meg hevesen, és ajkai után kibújtattam feszes melleit a csipke csodából, ami az elől lévő pici kapocsnak köszönhetően könnyen ment. Eljátszottam a mellbimbókkal, és hol az egyik, hol a másik mellére kaptam rá. Lili mellkasa egyre jobban felemelkedett és egyre jobban kínálta magát nekem, miközben folyamatosan a nevemet suttogta és a hajammal játszott. Éreztem, nagyon nehéz lesz visszafognom magam, de a végtelenségig akartam hajszolni a vágyba, így nyelvem végigfuttattam a hasán. Forró levegőt fújtam legérzékenyebb pontjára, amit még egy csodálatos csipke bugyi borított. 
- Zlatan, ne csigázz!! - sóhajtott fel, én pedig fogaim közé vettem az apró ruhadarabot és megszabadítottam tőle. A gyönyörtől alig bírtam már magammal, mozdulataim pedig egyre sürgetőbbé váltak. Lili tökéletes nőiessége csillogott a kéjnedvektől, és ez csak fokozódott, mikor nyelvem hozzáért forró csiklójához. - Istenem, ez csodálatos! - sikkantott fel, és ezt nekem is jól esett hallani. Lili teste vonaglott, egyre jobban szorította a lepedőt, és egyre nehezebben bírta kontrollálni magát. A nyelvem után az ujjaimat is belevettem a kényeztetésbe, számmal pedig újra kemény melleit vettem birtokba. Kezem egyre gyorsabban mozgott forróságában, nedvei pedig szinte végigfolytak rajta. Csak néztem csodálatos arcát, ő pedig átadta magát az élvezeteknek, és egy forró csók után egy hatalmasat élvezett. De nekem ez nem volt elég, hiszen azt akartam, hogy olyan éjszakát éljünk át, amit még soha, így ajkaim újra levándoroltak alsó tájaira. Ám ekkor a lábait kezdtem puszilgatni, és túlságosan lassan haladtam gyönyörpontja felé. 

Lili: Egy csodálatos orgazmus után alig vártam, hogy Zlatan végre belém hatoljon, és magamban érezzem hatalmas férfiasságát, ami szinte szétszakította fekete alsóját. Ám ő újra csak ajkaival kényeztetett, ami jó volt, de vágyam nem korbácsolta tovább. Szinte már fizikai fájdalmat éreztem, és mikor ajkai újra birtokba vettek odalent, felültem és a szemébe néztem. 
- Zlatan, azt akarom, hogy úgy tegyél magadévá, mint egy igazi férfi. 
- Várd még ki a végét! - mosolygott, és olyan őrületesen jóképű volt, én pedig annyira, de annyira akartam már, hogy felálltam az ágyról és mélyen a szemébe néztem. A mozdulatom meglepte őt, de nem szólt semmit, inkább várta mit akarok mondani. - Azt akarom, hogy dugd belém a farkad és addig kefélj, ameddig az orgazmustól szinte egy hang sem jön ki a torkomon. 
- Basszus, Lili, ez kibaszott dögös volt. – szólt, én pedig lehúztam róla boxerét és kezelésbe vettem kőkemény férfiasságát. Élveztem, hogy mozdulataim tetszenek neki, de nem akartam a végletekig elmenni, inkább az ágyra löktem őt, majd végigmértem izmos testét és erotikusan megnyaltam számat. 
- Mondták már, hogy őrületesen szexi vagy? 
- Mit akarsz tenni? 
- Meglátod, de most én irányítok! - vetettem rá magam, és végre magamba érezhettem férfiasságát. Az ágy szélébe kapaszkodva diktáltam a tempót, ami hol gyors, hol lassú volt. Zlatan közben simogatta a hátam, markolászta a fenekem és kényeztette melleimet. Alsó testrészem szorosan fogta körül őt, én pedig mint egy erős lovas lovagoltam meg az én vad csődörömet. A szoba szinte lángolt vágyunktól, torkunkból pedig hangos nyögések törtek fel. 
- Istenem, Lili nem bírom! - lihegte szerelmem, és hogy a hatást fokozzam, gyorsabb ütemre váltottam. Testem remegett, ujjaim szinte elfehéredtek az ágy szorításától. Zlatan megmarkolta fenekem, az agyam pedig ekkor kikapcsolt, és semmi mást nem éreztem, csak azt a hatalmas gyönyört, ami végigfutott a testemen. Egy hangos hörgés után Zlatan mellkasára borultam, hallgattam dübörgő szívverését és levegőért kapkodtam. Soha életemben nem élveztem ennyire a szexet, mint most, és soha nem volt ilyen intenzív orgazmusom, mint most. Mikor picit csillapodott testünk, a szemébe néztem, amiben még mindig csillogott a vágy. 
- Ez őrületes volt. 
- Nekem is. - mosolygott és édesen megcsókolt. - Azt hiszem, imádni fogom a házas életet. 
- Szerintem én is. - simogattam meg arcát, ezután újra magához szorított, majd felém kerekedett, hogy még több gyönyörrel ajándékozzon meg. Már bőven hajnalodott, mikor álmosan dőltünk újra a lepedőre. Szemünk lecsukódott, én pedig Zlatan erős karjai között hihetetlenül boldogan indultam az álmok felé. 

2 megjegyzés:

Ninaa írta...

Szerintem.. jöhet még ilyen :33
Igazán élveztem, hogy elengedted a fantáziád. Ahogy a történet szereplői is a fejemben :D

Andrea írta...

Szia! Köszi, hogy írtál, és örülök, hogy tetszett. :).