2018. február 11., vasárnap

⚽️ Valentin - napi szerelmes kérdések- és válaszok ⚽️


Sziasztok! Eszter oldalán találtam egy Valentin napi kérdéssort, ami (bár nem vagyok egy nagy Valentin nap fan) nagyon megtetszett. Úgy gondoltam ideje kitölteni, hiszen jövőhéten Valentin nap van. 

Név: Andrea
Párod neve: Róbert
Mióta vagytok együtt?  2011. 10. 16.

1. Mit jelent számotokra a szerelem? Feltétel nélküli szeretet.

2. Mit jelent számotokra a Ti szerelmetek? Elfogadni egymás agymenéseit, mindig kiállni a másik mellett, megbocsájtani, és akkor is maradni, ha legszívesebben elfutnál. 

3. Mely három szóval jellemeznéd a kapcsolatotokat? Vicces, hangos, érzelmes

4. Jellemezd a párod és magad 3-3 szóval. Robi: csendes, visszahúzódó, imádni való. Én: hangos, túlérzelmez, álmodozó

5. Mikor érezted/tudtad, hogy Igen Ő lesz az!? 
Mikor a megismerkedésünk utáni hetekben nem tudtam hazamenni hétvégén, megkértem, hogy jöjjön el hozzám Szegedre. Szegény eléggé megvolt fázva, és a buszokat sem nagyon szereti, de ő mégis eljött hozzám, hogy ne legyek egyedül a lakásba. Emlékszem még egy karkötőt és egy virágot is hozott nekem.

6. Milyen érzésekkel emlékeztek vissza az első találkozásotokra? Meséljetek róla! 
Csak pozitívan tudom jellemezni, pedig nem is akartam elmenni a buliba, hiszen eléggé magam alatt voltam. De szerencsére a barátnőim elrágattak magukkal és nem hagyták, hogy szomorkodjak. Már bőven tartott az este, mikor egy cuki kockás inges, nagyon kék szemű fiú jött oda és felkért táncolni. Utána pedig beszélgettünk, és én végig azt gondoltam, hogy nem létezik, hogy egy ilyen pasival ismerkedek. Annyira összevágott az egyéniségünk, és rengeteg közös dolgot felfedeztünk a másikba. Utána hétvégén pedig újra találkoztunk, azóta pedig egy pár vagyunk. Azt hiszem életem legjobb döntése volt, hogy elmentem vele táncolni.

7.  Mi az a program, amit a legjobban szerettek együtt csinálni? 
Mivel a munkánk eléggé stresszes és fárasztó a hétköznapokban így hétvégén szeretünk csak itthon lenni. Ilyenkor berakunk egy filmet, vagy megnézünk egy jó meccset. Én főzök, Robi meg besegít a házimunkába. 

8. Miben változtatok a kapcsolatotok eleje óta? (persze, csak ha történt változás 😊 ) 
Úgy gondolom sokkal komolyabbak lettünk az évek alatt. Jobban megismertük egymást, és elfogadóbbak lettünk a másikkal szembe. Már egy nézéséből is sokszor tudom, hogy mi jár a fejében, vagy milyen hangulatban van.

9. Melyik a közös dalotok? Miért? Milyen emlék fűződik hozzá?
Nincs közös dalunk, de arra a zenére, amire először táncoltunk szívesen emlékszünk vissza. Ez pedig a Kelemen Kabátba Nyári dallam. 

10. Van e kedvenc helyetek, ahova szívesen jártok?
A városban van egy pizzázó, ahova alkalomadtán elmegyünk. Szeretem, mert közel van, és nagyon jó a hangulata.

11. Kinek milyen szerepe van egy-egy veszekedésben? Hamar kibékültök?
Ezt úgy fejezném ki, hogy én veszekedek a Robi meg csendben hallgat. Mivel elég hirtelen csattanok, sok apróságon tudom felkapni a vizet, majd mikor jól kikiabáltam magam akkor lenyugszok. A Robi inkább nem szól semmit, (nagyon ki kell hozni a sodrából, hogy ő is felemelje a hangját) csak kimegy a teraszra és rágyújt. Aztán bejön, megkérdezi: Befejezted? Én meg mondok rá valamit, és ezzel el is felejtjük. Általában butaságokon folyik a vita, és szerintem nagyobb veszekedésünk nem is volt mióta együtt vagyunk.  

12. Szerintetek mi egy jó kapcsolat alapja? 
Elfogadni a másikat minden hibájával együtt.

13. Milyen számotokra egy átlagos hétvége?
Sokáig vagyunk fent este, másnap sokáig alszunk, meccset nézünk, főzünk,  takarítunk és élvezzük, hogy kettesbe lehetünk.

14. Vannak beceneveitek? (eláruljátok? 😊
Eleinte furcsa volt, hogy a Robi is Andreának hív, hiszen a családomon kívül mindenkinek Andi vagyok. Néha szokott még Szívemnek hívni. Őt már kezdetek óta Manónak hívom, mert olyan kis cuki, és imádni való, mint egy manócska. Persze társaságba marad a Robi. 

15. Mi a kedvenc évszakotok? 
Nekem a tavasz, neki pedig a nyár.

16.  Kedvenc étterem? (Persze ha van. Miért?)
Nem messze van itt egy hely, ahova nagyon ritkán szoktunk járni. Ott ünnepeltünk az első évfordulónkat is, és bármikor megyünk, jó emlékeket ébreszt bennünk.

 17.  Mi lenne számotokra az álomnyaralás?
Ahol kitudunk kapcsolódni, sokat fürödni, sok programba részt venni, és egy jó meccsre is eljuthatnánk.

 18. Elköltöznétek máshova? Ha igen melyik város/falu lenne számotokra a legmegfelelőbb? 
Nem! Szerencsére ősszel lett kész a lakásunk, amit már nagyon megszoktunk, és szerintem nem is költöznénk el. Igaz kisvárosba lakunk, de sokat járunk falura is (szüleimhez).  Így megvan az egyensúly. 

19.Tó vagy az óceán mellett éreznétek jól magatokat?
Igazából mindegy lenne, csak kitudjuk magunkat pihenni.

 20. Mi az, amin változtatni szeretnétek? 
Szerintem tökéletesen működünk együtt, így azt gondolom, nem változtatnék semmit.

21. Melyik az a nap, amelyikre a legboldogabban gondolsz/tok?
Nekem az, amikor megkérte a kezem, neki pedig az esküvőnk.

22. Tudjátok egymás legféltettebb titkait?
Én mindent elmondok neki, ami velem történt/történik. Ő kicsit magába fordulóbb, de a fontosabb dolgokat tudom róla.

23. Van e közös zenei érdeklődésetek?
Nem igazán, de van olyan zene, amiket mindketten szívesen hallgatunk.

 24. Mi volt az eddigi legnagyobb dolog, amit megtettetek a másikért?
Igazából én minden nap azon vagyok, hogy örömet tudjak szerezni neki. Legyen akár egy jó vacsora, vagy csak egy kedves üzenet. Neki pedig az, hogy eladta a házát, hogy együtt tudjunk közös életbe kezdeni.

25. Hogyan képzelitek el magatokat 15 év múlva?
Remélem, akkorra már hárman leszünk a családba, és akkor is ugyanilyen boldogok leszünk, mint most.

 26. Ki melyik területen érzi jobban magát? (pl barkácsolás, házimunka stb)
Mióta együtt lakunk egyre jobban szeretek főzni, és próbálom ellátni a házimunkát. De úgy gondolom, szerencsés vagyok, hiszen a férjem is szeret főzni (és nagyon jól tud) és ha látja rajtam, hogy munka után fáradt vagyok, ugyanúgy kitereget, vagy elmosogat.

27. Milyen kapcsolatban vagytok a párotok barátaival?
Úgy gondolom elég jóba. Ő is elfogadta, hogy sokszor vannak nálam a barátnőim, és én is elnézem, ha elmegy néha sörözni a haverokkal.

 28. Hogy álltok egymás családjával? Jóban vagytok?
Robi már kezdetek óta úgy áll a szüleimhez, mintha a sajátjai lennének, és szerencsére anyumék is azonnal elfogadták őt. Van, hogy hamarabb hívja  fel apukámat, mint engem, és sokszor kikéri az ő tanácsukat is.

 29. Terveztek e esküvőt? Hogy álltok ehhez a kérdéshez?
Lassan három éve túl vagyunk rajta, és bár az elején hallani sem akartam róla, mégis úgy gondolom jó döntést hoztam. Sokszor mondják, hogy a házassággal nem változik semmi, és csak egy papír, de szerintem ez nem igaz. Sokkal közelebb kerültünk egymáshoz, és örülök, hogy ha bemutatom őt, akkor azt tudom mondani: Ő a férjem.

 30. Ha írnod kellene most egy levelet a párodnak/párodhoz, mi állna benne?
Kedves Robi! Köszönöm, hogy mindig mellettem állsz, és köszönöm azt, hogy ennyi év után a hülyeségeimmel együtt is szeretsz. 

 +1 . Végezetül pedig: Mi a véleményetek a Valentin-napról?
Nem szoktuk ünnepelni. Valahogy sosem volt nálunk divat, és én sem várom el, hogy vegyen valamit, de persze nem ítélem el azokat sem, akik szeretik és ünneplik.

Nincsenek megjegyzések: