2018. április 8., vasárnap

⚽️ Egy kis személyes/saját motivációk ⚽️

Sziasztok!

Már az előző posztomba megköszöntem azt, hogy itt vagytok, és olvassátok a blogot, néha írtok, és jelt adtok arról, hogy velem vagytok. Lehet nem gondoljátok, de nagyon fontosak a visszajelzések, bármilyen formába.

Számomra mégis fontos, hogy leírjam mi/ki az aki engem motivál, vagy átsegít akkor ha éppen nehéz időszakon vagyok túl.

Furcsa ezt kimondani, de lassan két éve, hogy megműtöttek, és lassan két éve, hogy ezt a blogot vezetem, és ez idő alatt sok minden változott az életembe. Talán a legelsőnek a kapcsolatomat írnám le. Néha megemlítettem, hogy van egy férjem, akivel már 7 éve együtt vagyunk, és ebből már lassan 3 éve házasok.
Mindig elgondolkozok miért van velem, hiszen nem vagyok egy tipikus csaj, aki éjjel- nappal a háztartással foglalkozik, vagy a konyhába sündörög. Ő mégis mellettem áll/állt akkor is mikor a legnehezebb időszakaimon mentem keresztül. Hálás vagyok neki, hogy megérti a néha túlzásba vitt rajongásomat, és csak mosolyog mikor Stephant, vagy Zlatant nézem és néha felkiáltok: Nézd ott a szerelmem!! Vagy mikor a képeket nézem és hangosan megjegyzem: Ezek a pasik mennyire tökéletesek!!! Sőt akkor is elviselt mikor múlthétvégén kijött belőlem, és felfogtam, hogy Zlatan tényleg elmegy L.A. -be és nagyon ritkán látom játszani. Szó szerint zokogtam, de ő csak nyugtatgatott!  Tudom, hogy hihetetlen szerencsés vagyok vele, és remélem azért ő is így vélekedik rólam. Tudom, ha ő azt mondja megtudom csinálni, akkor sikerülni fog!!!!


Egyszerűen szeretem őt, és boldog vagyok, hogy velem van, és akkor is szeret ha amúgy haragszunk egymásra. Mindig Pink True Love című zenéje jut eszembe, hiszen ez annyira igaz a kapcsolatunkra. Néha tényleg egymás agyára tudunk menni, de végül kibékülünk és megbeszélünk mindent!

A motivációim másik részét képezi, az, hogy megpróbálom betartani azokat a dolgokat amiket Zlatan osztott meg pár videóba.
Ezeket megmutatom nektek: Ha gondoljátok nézzétek meg, és fogadjátok meg! Néha nekem is nagyon nehezen megy, de próbálkozni még lehet... 😀


1.  Mosolyogj többet! 





2.  Élvezd az életet! 




3. Semmit ne vegyél túl komolyan! 





4. Dolgozz keményen! 







5.   Praktika! 




6. 😁 



7. Számomra ez a legfontosabb!! 






8. Légy briliáns 






9. Tisztelet. 



10. Magabiztosság! 








Néha nem könnyű betartani őket, de nekem sokszor segítettek, és ha másért nem a kedvem jobb lett tőlük. Jövőhéten hozom a következő részt, de ha még nem olvastad el a legutóbbit akkor itt megteheted. : 4/13 ⚽️Tervezgetés...csak ketten⚽️

2 megjegyzés:

Róbert írta...

Én is nagyon szeretlek,és büszke vagyok rád!Ne hagyd abba az írást nagyon ügyes vagy!😉😉😉

Andrea írta...

Köszii!! Nagyon szeretlek, és köszönöm... 💝😍💞💖