2017. november 26., vasárnap

⚽️ Egy újabb kritika, és köszönöm Nektek 😉⚽️

Sziasztok!! 

Húú, hol is kezdjem. Először is egy hatamas KÖSZÖNÖM  jár Nektek, hogy itt, Facebookon, Twitteren és egyéb helyeken bátorítottatok, hogy folytassam, és van értelme amit csinálok. 💓
Nagyon jólesett, és sok erőt kaptam belőle, így úgy gondolom, nekiállok a  részeknek, és ha a jövőhéten még nem is, de utána biztos lesz új történetes rész, és nem lesz semmi panaszkodás. 

De először még szeretnék elbüszkélkedni Nektek egy kritikával, amit Nina készített a blogomról.
Nézzétek meg: Katt ide a kritikáért
Nagyon tetszik, és mindenben egyet értek vele. Hihetetlen, h ezt a ban/bent akármennyit is olvasok nem tudom megtanulni.. 😀 Viszont örülök, hogy jónak találta a kinézetet, és úgy összességében bejött neki az oldal. A kinézetre pedig annyit, hogy tervezek majd egy másikat, de azt majd a karácsonyi külön rész után akarom megcsinálni.

Mivel tagja vagyok a Blogger Queens nevű oldalközösségnek néha oda is írok cikkeket. Most egy F1-es búcsúztatóval készültünk, Eszterrel. Gondoljátok nézzetek be, hiszen az oldalon a sporton kívül még rengeteg más témáról is találhattok cikkeket szóval mindenkinek szívből ajánlom.
Nézzetek be: F1-es cikk

Sok puszi Neketek, és szépséges hetet kívánok!  Üdv: Andrea 😗

UI: Köszönöm az én drága férjecskémnek, hogy elviselt (elvisel) és mellettem van mindig!! Annyira szeretlek és boldog szülinapot Robi 💘💕




2 megjegyzés:

Róbert írta...

Én is szeretlek és csak így tovább!! ❤

Andrea írta...

Juj de éééddi vagy!! 💖