2017. augusztus 19., szombat

3/38 ⚽️ Baby bumm ⚽️

A szobába ültünk és nekem még mindig potyogtak a könnyek a szememből. Kezemben a pozitív teszttel. Heléna a hátamat simogatva próbált nyugtatni.
- Lili a terhesség nem rémes dolog, és egy kisgyerek is csodálatos. Én már alig várom, hogy a karjaimba tarthassam Vincentet. - Simogatta meg gömbölyödő pocakját.
- Nem vagyok rá képes Heléna. Örülök neki persze, de én nem lennék jó anya. Nekem a munka az első, és nem arra vágyom, hogy kakis pelenkákat cserélgessek és rázzam a síró gyerekem seggét. Főleg úgy, hogy egyedül leszek, mert Zlatan alig van otthon. Ez akkor sem fog változni.
- Majd felveszel valakit, vagy segít az édesanyád.
- Anya. - Horkantottam fel. - Nem Kitti vagyok, akit körbe ugrál.
- Az anyukád, és szeret téged. Hidd már el! Mikor átküldted a tesómról készült képeket megmutattam neki, és elvolt tőle ájulva. Azt mondta nagyon jók, és te tehetséges vagy, és büszke rád!
- Sosem mondana ilyet. - Töröltem meg a szemem.
- De igen mondana, és mondott is! Viszont, most ne ezeken agyalj, hanem azon, hogy mikor mondod el Zlatannak. - Kérdezte és szemei izgatottan csillogtak.
- Nem tudom, egyelőre még nem akarok szólni róla.
- Lili joga van tudni, és annyira boldog lesz. Istenem nagynéni leszek! Máris imádom.
- Mi van, ha rossz anya leszek?
- Az kizárt.
- Maxival sem tudok néha mit kezdeni, mégis akkor hogy látok el egy babát?
- Most kétségbe vagy esve, de utána majd belejössz. Szerinted én nem féltem? Sőt még most is félek, hiszen még nem szültem sosem, és én is elbukhatok.
- Te imádod a gyerekeket.
- Igen, de csak, mert ha soknak tűnnek, elmegyek. Ezzel a kisfiúval 0-24-be együtt fogok lenni, és nincs rajta gomb, hogy kikapcsoljam, ha elegem van a sírásából. Mégis úgy vagyok vele, hogy ez Manuellel a szerelmünket jelképezi. Ez az igazi kiteljesedése egy kapcsolatnak. A tiétek pedig annyira jó, és annyi mindenen mentetek át Lili. Ne legyél buta és ne félj! Ha valaki én tudom, milyen az, ha átvernek és megcsalnak. De azt is tudom, hogy a testvérem szeret téged, és ezzel teljesülni fog az álma. Soha nem fog téged magadra hagyni a gyerekével együtt. Ha pedig mégis megteszi, én fogom saját kezűleg kicsinálni. 
- Nagyon vérengző vagy. - Mosolyodtam el a megjegyzésén.
- A legjobb barátnőm vagy, akit nagyon szeretek. Tudod, hiányzol, mert jó lenne néha csak úgy megbeszélni a dolgokat, a húgod pedig olyan... hogy is fejezzem ki magam. Kicsit különc. Bár azt meg kell hagyni nagyon jól főz, és nagyon ügyes a házimunkába.
- Stephan akkor megtalálta, aki hozzá való. Ilyen egy ideális feleség. Látod, én még ennek sem vagyok jó, hiszen nem tudok jól főzni és...
- Zlatan felhozta ezt neked egyszer is? 
- Nem, de... 
- Lili, ne hisztizz!! Tudom, hogy munkamániás vagy, de belelehet tanulni a dolgokba. A főzés jó dolog, és ha otthon leszel, mindenbe belejössz majd. Csak próbálkozni kell. Gondolom Kitti sem született mesterszakácsként. - Mondta mire az emlegetett lány lépett be az ajtón. 
- Ti meg mit susmorogtok itt fent? - Kérdezte, majd minden szó nélkül kikapta a tesztet a kezemből és tanulmányozni kezdte az eredményt. 
- Basszus te terhes vagy!! - Nézett rám döbbenten. 
- Igen, de még ne mondd el senkinek! - Kérleltem, de nem is húgom lenne, mert mikor Stephan lépett be a szobába azonnal elkotyogta neki a hírt. 
- Lili én gratulálok. - Ölelt meg barátom. 
- Na jó! - Néztem mind hármójukra szigorúan - Figyeljetek én is örülök meg minden, de nem akarom, hogy Zlatan megtudja világos? Lehetséges, hogy tudjátok tartani addig a szátokat, amíg nem mondom el? 
- Miért kell titkolózni? - Értetlenkedett Stephan. - Ugye nem jár olyan dolog a fejedbe....
- Mégis mit képzelsz? Dehogy jár, csak még magamba letisztázom a dolgokat. Egyenlőre ennyi, és majd elmondom, ha már ez megtörtént. 
- Olyan sokáig nem tudod húzni amúgy sem az időt. - Szólt közbe Kitti. - Látszódni fog, és szerintem baromság ez a titkolózás, de te döntesz.  Lemegyek, készítem a vacsorát. 
- Megyek segíteni. - Állt fel Heléna és a húgommal együtt kiléptek a szobából ahol csak mi ketten maradtunk Stephannal. 
- Jól vagy? - Ült le mellém és megfogta a kezem. 
- Igen, csak egy kicsit lesokkolt a hír. Igazán nem számítottam rá. 
- Tudom, és ha kell valami segítség, akár most, vagy a kilenc hónap alatt, sőt még utána is, szólj, rendben van? 
- Oké, köszönöm. - Szipogtam, de Stephan szavai melegséggel töltötték el a szívemet. - Lehet most ujjonganom kéne, de nem tudok.
- Még mindig attól félsz, hogy egyedül maradsz? - Nézett mélyen a szemembe én pedig aprót bólintottam. - Lili, tudom, hogy mit gondolsz, de ez a világ egyik legszebb dolga, és Kittinél kiderülne, hogy más állapotos nem szeretném, ha eltitkolná előlem. 
- Jó, megígérem, hogy amint Manchesterbe repülünk, elmondom neki. 
- Rendben. Mikor utaztok vissza? 
- Szerintem legkésőbb szombaton, mert Zlatannak vasárnap már mérkőzése van. Szerencsére sokkal jobban érzi magát, így biztos vagyok benne, hogy pályára lép. 
- Te elmész megnézni? 
- Nem, még nem. Kicsit félek, hogy összefutok Waynel. - Sóhajtottam fel. - Szerencsére Zlatan nem csinált belőle ügyet, mondjuk az is igaz, hogy nem vagyok ott. Nem tudom milyen a kapcsolatuk.
- Arra gondoltam, hogy holnap elviszem Helénát a nőgyógyászához. Esetleg velünk jöhetnél. 
- Miért te viszed el? - Értetlenkedtem. 
- Mert Manuel elutazik kora reggel, hogy apáddal megnézzenek egy éttermet.
- Elutazik ilyenkor? A felesége már nagyon a finisbe van. - Morogtam és nem is értettem Manuelt, vagy apámat, hogy ilyenkor lécelnek le.
- Igen, de csak most tudják megnézni ezt a helyet a hivatalos nyitás előtt. Manuelnek pedig még el kell intézni egy üzleti ügyet, hogy teljesen Heléna mellett legyen, mikor kell. De akkor eljössz velem? 
- Igen, elmehetek. Én is kíváncsi vagyok a kicsire. - Simogattam meg a hasam és ekkor Zlatan szólt, hogy elkészült a vacsora. Reggel nagy kapkodásba voltunk ugyanis Manuel korán elrepült, apámmal nekünk pedig időben odakellett érni a nőgyógyászhoz. A kabátom cipzárjával bajlódtam mikor láttam, hogy Zlatan cipőt húz. 
- Te meg mit csinálsz? - Érdeklődtem zavartan. 
- Elkísérlek benneteket. Szeretném tudni, hogy van a húgom. 
- De Stephan visz el minket, és nem kell, hogy gyere. – Mondtam ijedten.
- Lehet, nem kell, de én menni akarok, mert utána elmehetnénk még erre-arra. Nem akarom, hogy Heléna azt gondolja, nem akarok vele lenni. Tudod tegnap este beszéltem anyámmal, és úgy vettem ki a szavaiból, hogy örülne neki, ha többet lennék vele.
- Délután akkor elmehetnétek valamerre. A vizsgálat után, de most maradj itthon. – Ajánlottam, ekkor Stephan és Kitti csörtetett le a lépcsőn. 
- De nem akarok azzal az autóval menni. Tudod, mennyire utálom vezetni! - Hallottam Kitti mérges hangját. - Nekem az túl nagy, és nem a stílusom! Miért nem tudod te elvinni azt a kocsit? 
- Mert Helénának túl kicsi a hely, de várj meg minket és utána elviheted az autót. 
- Időpontra megyek az esküvői szalonba.
- Mi a probléma? - Érdeklődtem mire Stephan szem forgatva kezdte. 
- Kittinek ruhapróbára kell mennie, viszont nem akarja elvinni a sport kocsit, mert nem szereti vezetni. Helénát viszont nem ültethetem be, egy ilyen autóba ahol alig van hely. 
- Ez igaz, a tesómnak nagyobb biztonság kell, viszont ha nem szereted vezetni az autót, akkor akár én is elvihetlek. - Ajánlotta fel Zlatan és ez eléggé meglepett, de igazából örültem is neki. Még sosem voltak kettesben a húgommal. 
- Jó, akkor köszönöm. - Nézett hálásan Kitti, majd ők a ruhapróbára mi pedig hárman a nőgyógyászhoz indultunk. Az autóba vidáman beszélgettünk, és örültem, hogy Kitti akaratán kívül is segített nekem. Heléna orvosa negyven év körüli barátságos kinézetű férfi volt. Mondta, hogy már nagyon a végén jár, és nagyon vigyázzon magára. Megmutatta a baba arcát és a szívhangját is hallottuk. Olyan megható volt az egész, és mikor én kerültem sorra alig vártam, hogy lássam a babámat. Heléna a vizsgálat után kiment egy pohár vízért, és mi kettesbe maradtunk bent Stephannal aki végig fogta a kezem, és nyugtatgatott. Bár a nagy szürkületbe a monitoron nem sok mindent tudtam még kivenni, de a doktor azt mondta a pici jelenleg másfél hónapos, és még nagyon kicsi. Pár perc múlva pedig elzárta a monitort és a kezembe adott egy papírtörlőt, amivel a gélt törölhettem le a hasamról. 
- Minden a legnagyobb rendben van. Figyeljen az étkezésre, és a stresszre is. - Mondta majd felírt egy vitamint, amit ajánlatos a terhességem alatt szedni. - Ezt egyszer kell naponta, bevenni. Ebben olyan vitaminok vannak, amik a babának elengedhetetlenek. Heléna is ezt szedi, szóval konzultálhat vele. 
- Rendben és köszönöm, hogy soron kívül fogadott. Főleg ilyen gyorsan.
- Semmiség. - Mondta kedvesen majd Stephanra nézett. - Az apukát pedig arra kérem, hogy vigyázzon rá, és semmiképpen ne tegye ki olyannak, ami árthat, és még egyszer gratulálok Stephan. Maga nagyon jó édesapa lesz, Lilien maga pedig csodaszép kismama. - Magyarázta, mi pedig csak zavartan néztünk egymásra. Tudtam, hogy tagadnom kéne, de ahogy Stephan arcára pillantottam nem vitt rá a lélek. Heléna belépett mi pedig kimentünk, hogy megtudják beszélni a továbbiakat. Csendben leültünk a váróba ahol a meglepődött tekintetekből láttam, hogy többen felismerik őt, de senki nem mert odajönni, majd mikor Heléna kijött együtt indultunk haza. Az úton a babáról és a terhességről beszélgettünk, de észrevettem, hogy Stephan eléggé szótlan, majd azonnal bevonult a szobájába. Zlatanék még nem jöttem haza, így úgy gondoltam nem árt, ha átbeszéljük az orvosnál történteket. 
- Szia. Bejöhetek? - Kérdeztem halkan, majd leültem az ágyára, ahol éppen feküdt. 
- Persze, gyere. - Szolt és azonnal felült és magyarázkodni kezdett: - Sajnálom, hogy nem mondtam nemet, csak az orvos olyan lelkes volt. 
- Semmi baj, nem zavar. Én is tiltakozhattam volna, de mégsem tettem. 
- Nem akarom, hogy azt gondold, nem örülök nektek, csak az jutott eszembe, hogy ez akár igaz is lehetett volna. 
- Stephan neeee... - Néztem rá szomorúan és újra elfogott a bűntudat. - Nagyon kérlek, ne mondj nekem ilyeneket. Az hittem már túl léptünk ezen. 
- Én is azt hittem, de most mégis. Lili, sajnálom, szeretem a húgod, és elfogom venni. De ha megszakadok, sem tudom annyira szeretni, mint anno téged. 
- Jó akkor most úgy teszek, mintha ez a beszélgetés nem történt volna meg. - Álltam fel és az ajtó felé indultam. 
- Sajnálom, de tudnod kell, és tudd azt is, hogy mindenben melletted állok. Bármi is történik. 
- Köszönöm. - Szóltam csendesen mire felkelt az ágyról és szorosan átölelt, majd mikor eltávolodtunk egymástól a szemébe néztem. Szerettem ezt a különleges színű szempárt, amibe olyan hosszú ideig szerelmes voltam. 
- Nem akartalak megbántani, vagy újra ellökni magamtól. - Hajtotta le a fejét szomorúan. - Rohadtul hiányzol minden nap. 
- Te is nekem. - Vallottam be. - Sosem lesz még egy ilyen ember, akit ennyire a szívembe tudok zárni, mint téged Stephan, de ez más. 
- Igen, tudom, hiszen ott van neked Zlatan. A nagy ő. - Húzta el a száját, majd egy kisfiús mosoly kíséretében így szólt. - Azért remélem, hogy én leszek a keresztapukája. 
- Ez nem is volt kérdés. 
- Komolyan? - Csillant fel a szeme és mikor bólintottam láttam rajta mennyire jól esik a döntésem. 
- Igen, mert te vagy Zlatan után a legfontosabb ember az életembe. Nélküled sosem tartanék itt, és sosem ismertem volna meg az itteni életem. Soha nem mondtam ezt, de köszönöm, hogy a barátod lehetek. 
- Ugyan már. - rázta meg a fejét és átölelt. - Ezt nem kell köszönni Lili. - Simogatta meg az arcom, majd Kitti lépett be az ajtón. 
- Megjöttem, és megvan a ruhám. A pasid pedig úgy vezet, mint valami őrült. De jó volt vele lenni, és nem is gondoltam volna, hogy ennyire vicces. A bolti eladó azt hitte Zlatan lesz a férjem. Nagyon muris volt az egész helyzet. Főleg mikor tiltakoztunk. - Nevetett fel. - Hogy van a baba? 
- Jól, köszi, bár még nagyon kicsike. - Meséltem. - De most megyek, meglesem Zlatant. - Hagytam őket kettesbe, majd lementem a konyhába. Beszélgettem kicsit Jurkával és anyámmal is. Mesélte, hogy apám nagyon bezsongott az új étterem miatt, és jó volt, hogy Manuellel ma eltudott repülni. A beszélgetésünk alatt végig az járt a fejembe, hogy mennyire jó lenne elmesélni neki, hogy van egy pocaklakóm, de inkább hagytam. Majd elújságolom neki, ha már látható nyomai vannak. Délután kettesbe sétáltunk Zlatannal Milánó utcáin, majd beugrottam Paolóhoz is. Átbeszéltük az interjút és megmutatta melyik képek fognak megjelenni a lapba. Igazán tetszett a végeredmény, és elégedett voltam mindennel. Szombaton egy kiadós ebéd után pedig visszaindultunk Manchesterbe, ahol Zlatan azonnal edzésre rohant. Az elkövetkező hónap pedig semmi másból nem állt, mint edzésekből és mérkőzésekből. Ezekre volt, hogy én is elkísértem őt, de jobban szerettem inkább otthon maradni. Pogba barátnőjétől pedig megkaptam egy helyi nőgyógyász számát, ahova titokba jártam. Stephan majdnem minden nap felhívott és arról érdeklődött, hogy elmondtam – e már neki az örömhírt. Először mindig hárítottam, majd kiböktem, hogy még semmit sem tud. Barátom ilyenkor mérgesen morgott valamit, és lerakta a telefont. Február 16.- én volt a Manchester United soron következő Európa Liga mérkőzése, a Francia Saint- Etienne ellen. Zlatan nagyon sokat készült rá, és már kora reggel az edzőterembe tartózkodott. Narancslével a kezembe léptem be a terembe, ahol szerelmem éppen a futópadon izzadt, fülében pedig fülhallgató volt. Mivel a falat tükrök borították észrevette jelenlétemet.
- Jó reggel Lili.
- Szia, mikor keltél fel? – Néztem rá és örültem, hogy leállította a gépet.
- Olyan fél órája. Készítek valami könnyű reggelit. Mit szeretnél enni? – Néztem fel rá miközben kivette a narancslevet a kezemből és egy húzásra megitta. Arca verítékbe úszott haja pedig kicsit kuszán keresztezte arcát.
- Nem vagyok túlzottan éhes, inkább ideges vagyok. Háromra bemegyek az edzőközpontba és szerintem nem is jövök haza. Majd a mérkőzésen találkozunk. Lehet, hogy a fiam is ott lesz.
- Rendben. – Bólintottam, majd eszembe jutott valami. – Alexandra elmondta már, hogy terhes?
- Nem tudom, de remélem. Bár Maxi nem jött ide sírva. – Magyarázott majd újra ráállt a sporteszközre. – Te nem akarsz futni velem? Ott a másik gép.
- Én? – Csodálkoztam. – Dehogyis.
- Pedig lehet kéne. - Csúszott ki a száján én pedig döbbenten hallgattam. – Bocsi, csak egy javaslat volt. Nekem így is szép vagy, és nem érdekelnek a plusz kilóid.
- Azt mondod, kövér vagyok? – Háborodtam fel.
- Nem, csak kicsit megváltoztál. Bár nem sokat, és szinte mindig alszol. – Osztotta meg velem az észrevételét.
- Mert fáradt vagyok. Egész nap rohangálok a városba, és ez lefáraszt. – Magyaráztam, de a felismerés még engem is meglepett. Zlatannak teljesen igaza van, hiszen a terhesség miatt gyakran vagyok kimerült. Hogy rácáfoljak a dolgokra én is ráálltam a másik gépre, majd sorba jött a többi. Igyekeztem mindet kipróbálni, és mire az óra tízet mutatott kimerülve dőltem el a szőnyegen és próbáltam lenyugtatni felgyorsult szívverésemet.
- Még sosem edzettél velem. – Feküdt mellém, és felém dobott egy törölközőt. – Csinálhatnánk ilyet többször is.
- Jó, de csak úgy, ha nem lesznek ilyen nagy elvárásaid velem szembe. – Ültem fel. – Nem vagyok élsportoló. Sőt utálom az edzés minden formáját.
- Pedig kell, hogy legyen kondid. Mondjuk, minden nap lejönnél velem és edzenénk két órát.
- Legyen inkább fél. – Alkudoztam.
- Vagy inkább egy. – Ajánlotta én pedig belementem. – A reggeli edzésnél nincs is jobb. Főleg ha utána egy nagyot zuhanyozol. Sokkal jobban felfrissülök, és a napom jól indul. Akarsz velem tusolni?
- Ezt még kérdezed? – Pirultam el és együtt bevonultunk a kabinba. Míg Zlatan az esti mérkőzésre készült gyorsan összedobtam valamit, mikor Stephan neve jelent meg a telefonom kijelzőjén.
- Hali, na hogy van a kismama? – Szólt bele kedves hangon.
- Szia, éppen egy kiadós edzésen vagyok túl. – Újságoltam. – Ma Európa Liga, szóval este hajrá nektek is!!! – Kiáltottam fel.
- Köszi, remélem, nyerünk, idegenbe.
- Ki ellen léptek pályára?
-A Villa Real. Fontos, hogy az első mérkőzés jól alakuljon, hogy ne legyenek bajok a visszavágón. – magyarázta. – Elmondat már neki?
- Még nem, de megígérem, hogy ma elmondom.
- Az elmúlt napokban hányszor is hallottam már ezt? – Kérdezte megjátszott töprengéssel. – Jaa igen tudom, minden egyes nap!!
- De most tényleg. Komolyan a mérkőzés után, hiszen már észrevette a jeleket.
- Akkor jó, figyelj most lekell tennem, de majd hívlak. Vigyázz magadra!
- Te is, és mindent bele este!
- Köszönöm Lili, igyekszek jól játszani. – Szólt majd kinyomtam a telefont és visszatértem az ételhez. Este hatalmas tömeg tódult az Old Treffordra. Maxival ültem fent a VIP részbe, ahonnan remek volt a kilátás, a szívem pedig szinte dübörgött az izgalomtól. A kisfiú nagyon aranyos volt, és meglepetésemre egész szófogadó. Nem nyafogott, hogy menjünk le az öltözőbe, hanem értelmesen elcsevegett velem.
- Képzeld anyának kisbabája lesz. – Fordult felém.
- Igazán? Ez jó hír ugye? – Érdeklődtem és próbáltam leolvasni arcáról a gondolatokat.
- Nem tudom. Egy kicsit rossz, de anya boldog, és Ben is jó fej. Mindig hoz valamit, ha jön, és nagyon sokat lehet vele játszani. Már rég itt kéne, hogy legyenek. – Nézett az órájára türelmetlenül. – Mindjárt kezdődik a mérkőzés.
- Nyugi biztos itt lesznek. – Simogattam meg a fejét és ekkor végre belibbent Alexandra nyomába az említett Benjaminnal. Nagy télikabátját picit belepte a szállingózó hó. Benjamin is elegáns úriember kinézetét mutatta. Világos szövetkabátot és bőrkesztyűt viselt. Világoskék, szinte már jeges tekintete vidámat csillogott rám mikor bemutatkoztunk egymásnak. Ahogy Alexandra levette a kabátját megláttam gömbölyödő pocakját, amitől értetlen módon eleredtek szememből a könnyek.
- Jól vagy? – Érdeklődött a lány és egy zsepit nyújtott felém.
- Persze…csak.. a hormonok. – Magyaráztam. – Tudod én is olyan állapotban vagyok, mint te. Csak én kicsit később fogok szülni. – Újságoltam el neki, mire boldogan átölelt. Meglepett a reakciója, de hihetetlen jól esett. Ez bizonyította számomra, hogy túl van Zlatanon.
- Gratulálok Lili, de komolyan. Zlatan tudja már?
- Nem, ma akarom elmondani neki a mérkőzés után. – Mosolyogtam félénken.
- Biztos boldog lesz. – Szólt és ekkor kijöttek a fiúk a gyepre és elkezdődött a mérkőzés. A hangulaton jól látszott, hogy ez nem csak egy sima rangadó, hiszen a közönség csak úgy tombolt. Zlatanék piros szerelésben, míg az ellenfél zöldben volt. Az első negyedórában nem volt semmi említésre méltó, majd a tizenötödik percben az Angolok egy szabadrúgáshoz jutottak amit Zlatan nagyon furcsa módon értékesített. Az állás ezzel 1-0. A VIP részbe is jó volt a hangulat és Maxi készségesen magyarázta a szabályokat Bennek aki nem sokat konyított a focihoz.
- Milyen jól elvannak. – Mondtam a fekete hajúnak miközben őket néztem.
- Igen, szerencsére megszerették egymást. Ben próbál sokat lenni a fiammal, hiszen tudja, hogy szüksége van egy erős férfira is, aki példát mutathat neki. Persze ezen nem az értem, hogy Zlatan rossz apa, de rengeteget melózik. Mondjuk, mint látható megvan az eredménye.
- Igen, ő tényleg nagyon jó. Amennyire féltem a P.L. – től….
- Bebizonyította, hogy mindenhol helyt tud állni. – Vágott a szavamba a nő. Az első félidőbe nem történt változás, és a szünetbe úgy határoztam, nem megyek le Zlatanhoz. Alexandra azonban kézen fogta fiát és lesiettek hozzá.
- Nem zavar, hogy még mindig találkoznak? – Ült mellém Benjamin és annyira elvoltam a gondolataimmal, hogy először nem is értettem a kérdést. – Mármint, hogy Alexandra még mindig jóba van Ibrahimoviccal.
- Nem. Miért zavarna? Hiszen a fia miatt muszáj jó viszonyt ápolni. Magát talán zavarja?
- Bocsánat, de inkább tegeződjünk. -  Kérte kedvesen mire rábólintottam.  – Őszintén szólva eléggé zavar. Persze tudom, hogy már nincsenek együtt, de a kisfiú nagyon kötődik az édesapjához. Így sajnos nekem is elég nehéz dolgom van.
- Maxi imádja Zlatant, de ez ne okozzon gondot. Hiszen ő az apja.
- Sajnos Ibrahimovicnak nem jut eszébe, hogy van egy fia. – Horkantott fel, és én úgy éreztem megkell védenem Zlatant.
- Igen, de nagyon sok dolga van. Rengeteg edzés, és játék. Erre készülni is kell. Még Karácsonykor és Szilveszterkor is mérkőzései voltak.
- Ő választotta.
- Igen, viszont nem feledkezett el a fiáról Ben. Sajnálom, ha így gondolod, és remélem, ezt nem ülteted Maxi fejébe. – Néztem szigorúan a szemébe mire a férfi már nem tudott rákontrázni, hiszen elkezdődött a második játékrész és mindenki visszaült a helyére. Újra tűkön ültem és feszülten figyeltem a pályán történteket.
- Lehet, lehozzák így. – Tűnődött mellettem Alexandra, ám ekkor Marcus Rashfor tört a kapu felé majd lepasszolta az éppen ott álló Zlatannak. Ő pedig játszi könnyedséggel rúgta a kapuba.
- Ilyen szemtelen gólt rúgni. – Nevettem fel, de a szívem teli volt boldogsággal. Kicsivel később pedig szerelemet egy labda átvétel után hátulról megrúgták és ő a földre esett. Azonnal felpattanta a helyemről és aggódva néztem a történteket.
- Jól van? – Kaptam a szám elé a kezem, és megkönnyebbülve fújtam ki a levegőt mikor újra talpra állt. A bíró azonban szabálytalannak ítélte meg az esetet, és büntetőt adott az Unitednek, amit Zlatan végezhetett el. A tömeg feszülten figyelt, ő pedig egy erős lövést követően a bal alsóba rúgta a labdát. Az állás pedig 3-0 lett, ami a mérkőzés végéig nem változott. Boldogan és hatalmas büszkeséggel mentem le az öltözőkhöz. Alexandra akkor már hazavitte Maxit, így ő nem jött velem gratulálni az édesapjának. Nem akartam megzavarni az ünneplő csapatot, de a jó hírt sem tudtam sokáig titkolni. Az edző nagyon kedves és engedékeny volt, így beinvitált a csapathoz. Már mindenki úgy ünnepelt mintha legalább megnyerték volna a kupát. A kör közepébe pedig Zlatan volt, aki megrúgta első mesterhármasát az Unitedbe.
- Szia, Lili. – Köszönt vidáman mikor észrevett.
- Sziasztok. – Köszöntem a fiúknak. – Fantasztikusak voltatok srácok, és te – néztem bele szerelmem csillogó szemeibe. – hihetetlen ügyes. Annyira büszke vagyok rád. – Mondtam és kibuggyantak szememből az örömkönnyek. Zlatan ekkor átölelt és forrón megcsókolt, aminek a fiúk hangot is adtak, hangos kiabálások közepette.
- Kicsim nekem tusolnom kell, de várj meg jó? – Nézett rám Zlatan mikor elváltunk egymástól.
- Jó, de siess, addig felhívom Stephant.  – Mondtam majd leültem a helyére és tárcsáztam barátomat. Örömmel hallottam, hogy ott is jó a hangulat, mert a Róma 4-0-ra nyert a Villareal otthonába. Amíg Zlatan tusolt a többiek elindultak hazafelé, így már csak mi maradtunk kettesbe.
- Szia. Zlatan itt van még? – Lépett be a nagyfőnök mire ijedten felálltam a padról. Mourinho jelenléte mindig meglep.
- Igen, még tusol, de én megvárom. – Osztottam meg vele és ekkor Zlatan lépett ki felöltözve kicsit még vizes hajjal.
- A labda, amit kértél. – Nyújtotta felé a mérkőzésen használt golyót.
- Köszönöm, igazán sokat jelent.
- Nagyon jó voltál. – Dicsérte meg majd jóéjszakát kívánva kilépett a folyosóra.
- Elkérted a labdát? – Mosolyogtam mire bólintott.
- Igen, mert fontosak az ilyen ereklyék a számomra. – Dobta oda nekem és én egy ötlettől vezérelve a ruhám alá dugtam a játékszert. Zlatan értetlenül nézte a mozdulataimat.
 - Mit csinálsz?
- Hogy állna nekem a nagy has? – Fordultam szembe vele.
- Jól, bárcsak már ott tartanánk. Feltéve, ha nem zsírból állna. – Nevetett fel.
- Akkor jó, mert kilenc hónap múlva már ilyen alakú lesz. – Mondtam könnyes szemmel majd mikor megértette mit is mondtam meredten nézett rám.
- Hogy mit mondtál Lili? Tényleg babát vársz?
- Igen, Zlatan gyerekünk lesz. – Suttogtam majd inkább kivettem a labdát és közelebb mentem hozzá. – Már jó ideje tudom, csak nem mertem elmondani. Vártam a tökéletes alkalmat és azt hiszem ez az volt.
- Lili köszönöm. – Simogatta meg az arcom és az ő szeméből is kigördült pár könnycsepp. Újra magához szorított és hosszú ideig csak csókolóztunk az öltözőbe aminek Zlatan mobilja vetett véget.
- Manuel az. – Nézett aggódva a készülékre majd mikor lebeszélte hatalmas örömmel az arcán fordult felém. – Helénát bevitték a szülőszobára, és hamarosan megszületik a kicsi.

1 megjegyzés:

melania macron írta...

Szeretném megosztani a csodálatos bizonyságomat arról, hogy hogyan kaptam vissza az életem férjét, azt szeretném mondani, hogy a világ minden tájáról van egy igazi varázslat-felszólaló, hatalmas és őszinte, neve Baba Wale Wiseman, segített nemrégiben újra összehoztam a férjemmel való kapcsolatomat, aki eldobott, amikor felvettem a kapcsolatot Wisemannel, szerelmi varázslatot adott nekem, és a férjem, aki azt mondta, hogy nincs semmi köze velem, újra felhívott és könyörögni kezdett. A Wiseman bárkinek, aki olvassa ezt a cikket, és bármilyen segítségre van szüksége, bármilyen típusú segítséget nyújthat, például a házasság és a kapcsolat újraegyesítését, az összes típusú betegség gyógyítását, a bírósági ügyeket, a terhességi varázslatot, ma már nagyon örülünk önmagunknak. Wiseman ráébreszti rá, mennyire szeretjük és szükségünk van egymásra. Ez az ember valódi és jó. Ő is segíthet megszakítani a kapcsolatát. Visszajöttem a férjem! Olyan volt, mint egy csoda! Nincs házassági tanácsadás, és nagyon jól teljesítjük szerelmi életünkben. Vegye fel a kapcsolatot ezzel a nagyszerű férfival, ha bármilyen problémája van tartós megoldással
e-mailben: babaidadawiseman01@gmail.com
WhatsApp: +2348136951551
Viber: +2348136951551