2018. április 15., vasárnap

⚽️ Ez van ⚽️


Sziasztok!!! 

Eléggé későn írom már meg ezt a posztot, de azt gondolom, hogy nálam most jött el az a pont amikor úgy érzem, hogy ennyi volt. 

Terveztem még pár részt, meg egy szép véget, de úgy látom, ez már nem érdekel senkit. Szóval ennyi volt. 

Sajnálom, de nem tudom mit tegyek...... ..semmi reagálás, semmi kommunikáció.

Nem tudom miért folytassam...... 


Mindenesetre szerettem írni, és jó lett volna, ha nem így ér véget, de ez nem én döntöttem el.

Köszönöm az eddigi részvételt, talán egyszer még "találkozunk" sziasztok: Andrea. 


8 megjegyzés:

Mumo írta...

Hát én senki vagyok!? Igaz a pénteki részre még nem írtam, idő hiányában(2 gyerek, 2 kutya, 2 macska, 1 férj, nagy kert, munka...) De nagyon szomorú vagyok, hogy nem folytatod. Legalább az esküvőt írd bele légyszi!!Én minden héten nagyon vártam az új részt!😥😮😶

Vanii írta...

Ne szomorodj el...! :) Bevallom, ezek a gondolatok bennem is megfogalmazódtak, miután 4 hónapja egy sort se kapok senkitől... de a történeteim már annyira a fejembe nőtték magukat, hogy képtelen lennék így, nyitottan hagyni őket. Tartozom magamnak és a szereplőimnek annyival, hogy tisztességesen befejezem a sztorikat. Szerintem cselekedj Te is így! Egyrészt, mert írni jó, másrészt látod, van aki szerette. :)

Andrea írta...

Igen igazad lehet csak tenyleg kiábrándio ha nincs semmi visszajelzes. Mindenesetre megprobalom osszeszedni magam, es jovoheten hozni a következőt.

Andrea írta...

Szia. Koszonom, hogy te itt vagy. Nem gondoltam hogy meg kovetsz de jolesik. Tenyleg. Megprobalom kicsit osszekapni a gondolataimat/meg magamat es megigerem hogy ugy fejezem be ahogy eredetileg terveztem. L.A.-vel.

Névtelen írta...

Szia Andrea!
Kérlek ne felejtsd el Zlatan szavait: Feladni nem optio!!!!
Sokan vagyunk akik alig várják az újabb részeket, szeretik olvasni hidd el. Nem tudom miért keseredtél el ennyire, de ígérem többet fogok jelentkezni. Szombaton néztem a LA Galaxy meccset, Zlatan remek volt. Ne add fel kérlek!!!!! Puszi: Gabi

Andrea írta...

Szia. Igen igazad van, csak nagyon nehéz, és talán abból indultam ki, hogy kb senki nem áll mellettem, és sokan hülyeségnek gondolják amit csinálok. Ez pedig eléggé rosszul esett, és kiakadtam. Zlatan nagyon jól játszik, és nagyon boldog vagyok, hogy ennyire hamar beilleszkedett.. Köszönöm, hogy ennyire itt vagy/itt vagytok velem. Nagyon sokat jelent, és igazán jó érzés. Megpróbálom kicsit összeszedni magam, és hozni az új részt.

Névtelen írta...

Ezt én csak most látom?! :O

Hát nagyon szomorú vagyok, hogy így gondolod, pedig rengetegen állnak az oldalad mellett, ahogy az itteni kommentekből is látszik. OLVASNAK TÉGED, emiatt pedig fel se merüljön az, hogy abba hagynád. Nem is értem, csomóan állnak melletted, az pedig, hogy nincs mindig komment ( nálam sincs, most én is kiírhatnám, hogy finish) de az, aki ide téved és kattint, biztosan beleolvas vagy elolvassa a legújabb részeket. Emiatt pedig nem lehet feladni, amennyi munka van a blogodban és a Zlatanos történet mögött. Szóval, tessék folytatni!!! E.

Andrea írta...

Szia. Igen, igazad van..eléggé sokat melóztam vele, csak néha annyi minden összejön, és akkor a kedvem is elmegy az egésztől. De már tudom hogy végigviszem. Nem akarom csak úgy befejezetlenül hagyni. Köszi, hogy írtál. Puszi Andrea :).