2017. március 26., vasárnap

3/20. ⚽️ Mikor már minden jó...lenne ⚽️

Lili:
Miközben szerelmem az üveg kibontásával volt elfoglalva, én újfent felfedeztem a házat. Ahogy körbefordultam, megláttam a falon egy képet, amin Zlatan és én voltunk. A szavam is elállt a csodálkozástól, mert a kép egyszerűen csodálatos volt, bár fogalmam sincs hogyan készülhetett.
- Ezt a volt barátnőmnek akartam ajándékozni, de mikorra elkészült, addigra sajnos szakítottunk.
- Ez gyönyörű. – Néztem vissza a képre miközben átvettem a poharat. – Biztos örült volna neki, hiszen… ezen a képen nagyon helyes vagy. – Kezdtem újra a flörtölést. – Bár élőbe sem vagy rossz. – Húztam le az italt, majd közelebb mentem hozzá és végigsimítottam a karján. – Tudod, én komolyan gondoltam azt, hogy nincs pasim. Bármire nyitott vagyok ma éjszaka. – Haraptam bele az ajkamba, és az ő szemében is kezdtem meglátni a tüzet.
- Luna, te igazán gyönyörű vagy, sőt, de én csak egy lányt tudok szeretni. Elhúzódott, de én eldöntöttem, hogy nem hagyom magam. Majd meglátjuk, hogy hol van nála az a bizonyos határ.
- Már mondtam, hogy én csak Lilit szeretem.
- Ugyan már, mióta nem voltál nővel? – Tettem fel, ahogy letelepedtünk a kanapéra.
- Elég rég ahhoz, hogy megkívánjak mást is, de…
- Na, ugye. – Raktam le a poharat az asztalkára, és közelebb húzódtam hozzá. – Akkor miért tiltakozol? Senki nem tudná meg, ha történne köztünk valami. – Suttogtam a fülébe, és megérezve férfias illatát, alig tudtam már ellenállni.
 - Az én lelkiismeretem nem engedné, mert ha megtörténne, holnap nem tudnék Lili szemébe nézni.
- Ez butaság. – Vágtam rá, és a combjára tettem a kezem. Éreztem, hogy légzése kezd megváltozni.  – Neked nem is kéne semmit tenned, elég, ha csak én teszem a dolgom. – Búgtam, és az övcsatjával kezdtem babrálni, ám még mielőtt ki bírtam volna csatolni, megfogta a kezem és eltolta.
- Ne. – Nézett mélyen a szemembe. – Inkább hozok még egy kis frissítőt és valami kaja után nézek. Elég rég nem ettem. Te nem vagy éhes? – Felállt mellőlem, és én ismét rácsodálkoztam, milyen jóképű. Bár ezt a menetet elvesztettem, tudtam nem fogom föladni.

Zlatan:
Alig bírtam visszafogni magam, de mivel nem tudtam meddig mehetek el, ezért jobbnak láttam, ha időben leállítom magam. Túl nagy volt a csábítás, Lili pedig túlságosan gyönyörű Az pedig, hogy más nőként állítja be magát, sokkal izgalmasabbá tette a helyzetet, hiszen úgy feküdhettem volna le vele, hogy még csak meg sem csalom. Tenyere forró volt, ahogy rárakta a kezét a combomra, nekem pedig egyre szűkebb lett a nadrágom. Talán megérezte ezt, mert kezei egyre lejjebb jártak és egyenesen az övemnél kötöttek ki. Láttam rajta, hogy komolyak a szándékai, és még mielőtt meggondolatlan dolgot tettem volna, jobbnak láttam, ha felállok és iszok valami hideget. Odamentem a hűtőhöz, de a tartalma eléggé siralmas volt. Egyedül csak pár sör és valami Alexandrától kapott sütemény árulkodott arról, hogy használni is szoktam. Sajnos nem sok időm volt mostanában a vásárlásra, és ha megéheztem egyből a rendelés mellett döntöttem. Alexandra pedig lemondott arról, hogy etessen így már az ő főztjét sem élvezhettem. Úgy gondoltam akkor maradok valami rágcsánál, de még mielőtt becsaptam volna az ajtót, Lili utána kapott.
- Nutella. – Kapta ki.
- Ja, a fiam szereti, de nem tudom mikori. Lehet már le is járt, és….- Kezdtem a magyarázatba, de a szavam is elállt, mikor olyan sexin nyúlt bele az ujjával az üvegbe, hogy ha nem fordulok el, végem.
- Kérsz? – Nyújtotta felém az üveget. – Nagyon finom és…édes… akárcsak egy csók. – Jött egyre közelebb és ilyenkor hálát adtam a magasságomnak, hiszen hiába nézett fel rám vággyal teli tekintettel nem ért fel.
- Luna, kérlek én….
- Ugyan már, csak nem félsz? A nagy Ibrahimovic berezel egy csajtól, aki felajánlkozik neki. Mintha még nem történt volna ilyen sosem.
- Miért gondolod, hogy történt? – Értetlenkedtem.
- Hiszen a legutóbbi lány is felajánlkozott neked nem, és te azonnal az ágyadba húztad. – Mondta, és kicsengett a hangjából a megvetés, de mivel továbbra is a Nutellás üveg tartalmát kóstolgatta a mondat alig jutott el a fülemhez. – Biztos volt még utána is hasonló eset.
- Olyannak gondolsz, aki lefekszik mással mikor szerelmes?
- Ha szerelmes. – Fúrta kék szemeit az enyémekbe.
- Ezt nem értem. Azt gondolod, nem szeretem Lilit?
- Mikor én szerelmes vagyok valakibe, meg sem fordul a fejemben, hogy összefeküdjek mással. – Mondta és tudtam, erre ment ki az egész álca és az egész esti játszadozás is ezért van. Be akarja bizonyíttatni velem, hogy csak ő kell nekem. Biztos vagyok benne, hogy még mindig fáj neki a Lolitás eset.
- Már vagy ezerszer elmondtam Lilinek, hogy csak azért feküdtem le a másik lánnyal, mert beittam, és mert túlságosan is hasonlított rá. Nem is Lolitát láttam, hanem őt. A szemei ugyanolyanok voltak, mint neke… neki. – Javítottam ki gyorsan és örültem, hogy nem vette észre a botlást. Túlságosan is hevesen kezdtem magyarázni neki.
- Akkor szereted a különleges szemű lányokat? – Rakta le az üveget és próbált közelebb jönni, de én újra hátráltam.
- Úgy is mondhatjuk. Szeretem az olyan dolgokat, amik nem átlagosak.
- Lili eléggé átlagos. – Szólt szomorúan és a Nutellás üveggel a kezébe az ablakhoz ment.
- Ez nem igaz, csak ő gondolja ezt magáról. Hidd el, nem átlagos, sőt a kedvessége egyenes páratlan Engem nem csak a külseje fogott meg, hanem a belső tulajdonságai is. Számomra Lili nem átlagos lány, hanem a minden.
- Zlatan. – Fordult felém. – Ne mondd ezt, hiszen…
- Mi? Nem hiszel nekem?
- Minden pasi csak a nagy mellekre és a tökéletes nőkre hajt. Lolita is gyönyörű volt és…
- Mikor fogod már fel, hogy ez nem így van. Mikor fogod már fel, hogy csak egy botlás volt.
- Mégis megtetted. – Mondta, és nem tudtam, hogy most Lili válaszol-e vagy Luna.
 - Igen, mert…
- Mert egy idióta vagy… aki csak sexet akar, és nem is akar komoly kapcsolatot, holott Lili majd megőrült érted. Szeretett és bízott benned, de te eljátszottad az esélyt nála. Most is hazudsz, hiszen egy másik lányt is felhoztál ide, akit ráadásul nem is ismersz.  
- Azért hoztalak ide, hogy nyugodtabban beszélgethessünk és megismerjük egymást.
- Igazán? – Húzta fel a szemöldökét. – Semmi hátsó szándékod nem volt?
- Miért lett volna? – Kérdeztem, és elvettem tőle a Nutellás üveget. – Lili mindennél fontosabb nekem, de….
- De mi? Ha nem jön be, én leszek a B terv? Aljas vagy. – Hajtotta le a fejét.
- Nagyon jó B terv lennél. – Léptem közelebb, felemeltem fejét, és elvesztem a kék szemeiben
- Örök második leszek számodra. – Fordult el tőlem, és ekkor már nem érdekelt semmi, csak az kattogott a fejemben, hogy bebizonyítsam neki, mennyire akarom őt. Mögé álltam, és végigsimítottam meztelen hátát. Éreztem, kezdi elveszteni a fejét. - Mindig is a szívemben leszel. – Suttogtam, majd belecsókoltam a nyakába, ami újabb lökést adott a vágyainak. Ám még mielőtt lentebb mentem volna, elhúzódott tőlem.
- Mi van a fogadalmaddal, hogy hűséges maradsz?– Lihegte
- Nem érdekel. – Szaladt ki a számon, de ahogy kimondtam már meg is bántam, hiszen szigorú szemekkel nézett rám.

Lili:
- Nem érdekel. – Mondta, és ezzel mindent bebizonyított. Bármikor képes lefeküdni bárki mással. Nem is értem, miért törtem magam, hiszen még nagyon csábítgatni sem kellett, máris belesétált a csapdába.
- Nem érdekel? – Kaptam fel a vizet.
- Luna, nem így gondoltam.
- Persze, te sosem gondolod úgy…. jobb, ha hazamegyek. Holnap korán kell kelnem, mert a főnököm…
- Meddig akarod még ezt csinálni Lili? – Tette fel a kérdést mikor a kabátom már a kezemben volt. Az ütő is megállt bennem az utolsó mondatára. Az nem lehet, hogy rájött.
- Tessék? – Kérdeztem félénken vissza.
- Azt hiszed, ennyire hülye vagyok? Komolyan elhitted, hogy játszatod előttem a szőke cicababa szerepét?
- Bazd meg! – Csattantam fel. – Mióta tudod?
- Amióta csak megláttalak a bárban. Azonnal levettem, hogy te vagy Lili és…
- Szóval átvertél.
- ÉN? – Mutatott magára. – Én vertelek át? Hiszen te festetted át a hajad és te rakattál kontaktlencsét. Te akartál másnak tűnni és te…
- Amiket mondtál azzal vertél át. Tudtad, hogy Lili vagyok és azokat mondtad, amiket hallani akartam, szóval mindegy, hagyjuk. Hazamegyek, mert holnap korán kell kelnem és mellesleg neked sem tenne jót, ha nyúzott fejet vágnál. Annyit nem tudok retusálni. Jó éjszakát.
- Ne menj! – Kapott utánam. Kérlek, ne menj el!
- Zlatan ez nem megy…
- Töltsd velem az éjszakát, kérlek. – Jött közelebb és kivette a kabátot a kezemből. – Amiket mondtam neked az úgy is van. Semmi másra nem vágyom csak rád. Nagyon kérlek, Lili próbáljuk meg. – Simogatta meg az arcom majd közelebb hajolt és megcsókolt. A falnak nyomott így kiutam sem volt. Felkapott és én a csípője köré fontam a lábaimat. Megéreztem a vágyát és ettől totálisan beindultam. Semmi másra nem vágytam, csak hogy lekapjam róla a ruháját és meglássam kidolgozott testét. Lerakott majd levette magáról a pólót, amitől a szavam is elállt. Még mindig tökéletes volt.
- Gyere, menjünk fel. – Húzott, de én újra megtorpantam. – Mi a baj édesem?
- Ha most lefekszünk, akkor…

- Akkor mi? – Lihegte vággyal fűtött hangon miközben a nyakamat csókolgatta és kibújtatott a ruhámból így csak egy francia bugyiban és melltartóban álltam előtte. – Kívánlak Lili és már nagyon rég erre készültem.
- Nem kéne megtennünk a holnapi nap előtt, hiszen fontos lesz ez a munka. – Néztem rá miközben testem teljesen átjárta a forróság. Sosem akartam még ennyire Zlatant, de gondolnom kellett arra is, amiért tulajdonképpen idejöttem. Hátat fordítottam neki, de ő nem hagyta annyiba dolgot. Pár ügyes mozdulattal lekapta rólam a melltartómat és maga felé fordított. Tekintete szinte égette a bőrömet, ahogy végig mért. Légzése egyre gyorsabbnak bizonyult majd újra felkapott, de nem a lépcső felé vette az irányt, hanem az egyik lenti szobába vitt. Lágyan lefektetett az ágyra, majd egy forró csók után kicsatolta az övét és mikor végre újra ruha nélkül állt előttem, a szavam is elakadt. Semmi mást nem akartam, csak egész este szeretkezni vele.

Zlatan:
- Nem kéne megtennünk a holnapi nap előtt, hiszen fontos lesz ez a munka. – Mondta, de tudtam ő is ugyanúgy akar engem, mint én őt. A hónapok óta elfojtott vágyam egyre erősebb volt és mikor lehámoztam Liliről a ruháját, majdnem letepertem a kőre. Kibaszottul nehéz volt visszafognom magam, de tudtam, nem lehetek mohó és minden pillanatot ki akartam élvezni, amit újra vele tölthetek. Hátat fordított nekem, és ez a visszautasítás csak még jobban feltüzelt. Mögé léptem és remegő kézzel kikapcsoltam a melltartóját és felém fordítottam. Csodálatosak voltak a mellei, ahogy mellbimbói megkeményedtek a vágytól. Újra felkaptam, de eszembe jutott, hogy miért botorkálnánk fel a lépcsőn, mikor a lenti szobában is ugyanolyan kényelmes lenne az együttlétünk. Letettem az ágyra és egy édes csók után feltérképeztem a testét, ami már annyira hiányzott. Az, hogy a három hónap alatt más férfi érintette és az, hogy nem én voltam vele utoljára, feldühített és mindenáron meg akartam neki mutatni, hogy én vagyok a főnyeremény számára. Gyorsan lekaptam magamról a ruháimat és örömmel konstatáltam, hogy szerelmemnek tetszik, amit lát belőlem. Mellé feküdtem az ágyra és a melleit kezdtem kényeztetni, amik tökéletesen simultak a tenyerembe és kéjes nyögéseiből leszűrtem, hogy tetszik neki, amit csinálok. Egyre lejjebb haladtam a hasán és megálltam a fekete francia bugyijánál. A puha anyagon keresztül meleg levegőt fújtam a legérzékenyebb pontjára, amit újra egy hangos nyögéssel jutalmazott, nekem pedig az járt a fejemben, hogy ha sokáig kényeztetem, hamarabb megyek el, mint ő.

Lili: 
Zlatan félretolta a fehérneműmet és nyelvével kezdte kényeztetni érzékeny pontomat. Úgy éreztem, azonnal felrobbanok a gyönyörtől. 

- Zlatan, ez nagyon jó. – Suttogtam és a hajába túrtam, amit a csatár halk morgással jutalmazott.
- Nagyon finom vagy. – Hallottam kéjes hangját, ami csak még egy löketett adott vágyaimnak. Ám mikor már csak pár lépésre voltam az orgazmustól, hirtelen abbahagyta, és a szemembe nézett. Tekintete csillogott és én meg akartam mutatni neki mennyire, hiányzott. Ahogy a hátára feküdt apró csókokkal borítottam be izmos testét. Imádtam őt nem csak nézni, de kényeztetni is, és végre nem kellett nélkülöznöm őt egyetlen pillanatra sem. Mikor a titkos tetoválásához értem – ami csak akkor látszik mikor tökéletes barna a bőre, – felszisszent. Talán tudta, mit fogok vele csinálni, és én nem akartam kétségek között hagyni. Végighúztam nyelvem merevedő férfiasságán, ami szinte tűzforró volt, majd az egészet az ajkaim közé vettem és élvezettel hallgattam a Zlatanból előtörő felhördülések hangját. Boldog voltam, hogy én csalhatom elő belőle ezeket, és egyre gyorsabban dolgoztam rajta, viszont semmiképpen nem akartam, hogy szerelmem így élvezzen el, így az utolsó pillanatok egyikébe abbahagytam a mozdulatot, és forrón megcsókoltam.
- Istenem, Lili, ez valami fantasztikus volt. – Kerekedett újra fölém, és mondatától egy büszke mosoly hagyta el a számat. Ajkai újra merev mellbimbómra tévedtek, teste egyre közelebb került hozzám, majd végre belém hatolt. Először csak óvatosan majd egyre gyorsabban mozgott, közben a nyakamat csókolgatta.
- Szeretlek Lili. – Suttogta a fülembe és ekkor a bennem lévő tűzijáték felrobbant. Felsóhajtottam a testemet elárasztó fantasztikus orgazmustól, és pár perc múlva Zlatant is elöntötte a gyönyör.  
- Szeretlek, Kicsim. – Adtam egy puszit az arcára, amit egy csókra váltott. Nyelvünk egyre vadabb táncot járt nekem pedig újra kezdtek felkorbácsolódni az érzelmeim. Hiába, Ő tudta csak igazán, mi az, amitől újra beindulok, de nem akartam telhetetlen lenni, így eltoltam magamtól
- Ugye lent is van fürdőszoba?
- Persze, hogy van. – Mondta magától értetődően. – Mit szeretnél?
- Tusolni.
- Ó ez jó ötlet, már régen szeretkeztem a tus alatt.
- Aaa… ez egyszemélyes akció lesz. – Ültem fel és a bugyim után kotorásztam. – Kamilla már biztos keres engem. Letusolok, és visszamegyek a szállodába.
- Azt nem hagyom. – Vette ki a fehér neműmet amint az imént vettem a kezembe. – Töltsük együtt az éjszakát. Azt hiszed, csak ennyi van bennem? – Mosolyodott el sokat sejtetően.
- Holnap munka van és nem kufircolhatjuk végig az előtte való éjszakát.
- Miért nem? Lili, nem érdekel, hogy mi lesz holnap, mert csak az számít, hogy végre itt vagyunk kettesben. Tudod, mennyit vártam rád?
- Még átgondolom, de most ha megbocsájtasz, a zuhanyt választom. – Álltam fel majd a lenti fürdő felé vettem az irányt. Teli volt a szívem boldogsággal és mérhetetlen szerelemmel. Zlatan végre újra az enyém,  és én tudom, hogy már sosem fog senki elszakítani minket egymástól. Jólesően folyattam magamra a meleg vizet, és nem is vettem észre mikor Zlatan mellém állt a tusolóban. Csak lágy ajkai érintésére rezzentem össze, és végigfutott a gerincemen a borzongás.
- Hol jár az eszed? – Érdeklődött, miközben kikapta a gumit a nedves hajából.  
- Csak boldog vagyok, hogy újra van te és én…
- Vagyis mi. – Javította ki. – Szeretlek Lili és nem is tudod, mennyit szenvedtem ezért… főleg mikor megláttalak Lapadulával.
- Nem akarok ezektől beszélni. Felejtsük el és csak arra gondoljunk, ami most jön.
- Mi lesz most velünk Lili? – Nézett rám, miközben egy adag tusfürdőt nyomott a tenyerébe. A férfias illat betöltötte a kabint, de cseppet sem zavart, mert ez is hozzá tartozott, én pedig ezt is imádtam benne.
- Nem tudom Zlatan, de…
- Mondj fel, és költözz hozzám.
- De a munkám és Paolo. Nem hagyhatom ott, hiszen Márkó is mostanában lépett le tőle. Hálátlanak tűnnék, és még bőven van a szerződési időmből is.
- Nem lehetne esetleg megoldani, hogy az olasz lapotok angol megfelelőjénél dolgozz?
- Fogalmam sincs. Még nem beszéltem erről Paoloval. – Hajtottam le a fejem. – Hidd el, szeretnék ideköltözni, viszont ha most felmondok Paolo…
- Ne foglalkozz mással, csak azzal, amit te szeretnél.
- De szeretem a munkám, Zlatan. Ez az életem, az, hogy írok, hogy járom az országot és képeket készítek. Nekem a holnapi nap is egy megtiszteltetés. Az, hogy rám gondoltál örömmel és büszkeséggel tölt el, mert tudom, te nem akárkikkel dolgozol, és ez a kampány fontos neked.
- Igen, ez így van, és ha nem hinnék benned, nem érdekelne, hogy szeretlek nem bíztam volna rád a fotózást.
- Köszönöm, szerelmem. – Csókoltam meg gyengéden és jó érzés volt, hogy beborít minket a víz. Imádtam, ahogy megcsillannak a bőrén a cseppek, és megcsodálhattam a hátán lévő tetoválásait.  Zlatan végül meggyőzött, hogy aludjak vele. Mindenképpen szólni akartam Kamillának, hogy ne várjon, de mivel nem vette fel, küldtem neki egy üzenetet.
- Te tudtad, hogy hajnali három van? – Néztem a férfira, aki egy üveg vizet hozott be a hűtőből.
- Úgy saccoltam én is. Kérsz? – Nyújtotta felém az üveget és én egy jót húztam belőle.
- Gyorsan aludni kéne. – Bújtam az ágyba és Zlatan is így tett.
- Én cseppet sem vagyok álmos. – Búgta édesen és újra megéreztem a merevedését. Már újra kezdtünk belefeledkezni egymás testébe, amikor megszólalt a telefon. 
- Ne vedd fel. – Húzott vissza magához.
- És ha fontos? Nem szokott ok nélkül csörögni a telefonom ilyenkor. – Állítottam le majd meglepődve néztem, hogy a kijelzőn Stephan neve állt.
- Kamilla az? – Érdeklődött, mire én csak nemlegesen megráztam fejem.
- Nem, Stephan.
- Nem úgy van, hogy nem beszéltek? – Értetlenkedett, de a telefonom továbbra is játszotta a dallamot.
- De igen, és nem tudom, mit akarhat ilyenkor.
- Ezt csak egy módon tudhatod meg Lilien. – szólt, én pedig megnyomtam a zöld gombot. A vér is megfagyott az ereimben Stephan szavaitól. Mikor leraktam a készüléket, az ágyra huppantam és csak bámultam magam elé.
- Mi a baj? Mit mondott Stephan? – Lépett mellém svéd barátom, hiszen látta, mennyire megváltoztam. – Lilimondj már valamit.

- Stephan és Kitti autóbalesetet szenvedtek és Stephan a kórházból hívott. Kittit eszméletlenül szállították el rohammentővel. – mondtam, miközben könnyek gördültek ki a szememből. 

Nincsenek megjegyzések: