2019. július 1., hétfő

⚽ Hurrá nyár, és újra blog idő!⚽

Sziasztok!!

Már jó rég írtam nektek bármit is ide,de mivel végre beköszöntött a szünet, már sokkal több időm lesz, a bloggal foglalkozni. 

Őszintén megmondva, már hiányzott is, hogy végre írjak ide, és a másik blogomhoz is. Úgy érzem pont időben jött a szünet, és pont annyi időre hagytam el az írást, hogy már tényleg legyenek ötleteim, és tudjak új részeket hozni Nektek. 


Sok minden történt velem a múlt évben, de akármi is volt, a kezdeti (őszi) megzuhanásom után felálltam, és végigvittem az évet. Pedig akkor még úgy gondoltam erre nem leszek képes, és mégis sikerült, úgy, hogy nem kerültem nagyobb összetűzésbe senkivel, szerintem továbbra sem bántottam meg fontos embereket, és talán én sem kaptam annyira megrázó dolgokat. Mondjuk minden nézőpont kérdése, de én így látom. Ezentúl is próbálok mindent úgy megoldani, hogy ne kerüljek konfliktusba senkivel, és ez a nyár tényleg feltöltődésé és a pihenésé legyen. Nem tudom mi lesz jövőre, de nem is akarok most ezzel foglalkozni. Úgyis minden kiderül amikor annak ott lesz az ideje. Persze csodákra továbbra sem várok, és inkább maradok a realitások talaján. Ez az elmúlt év sok mindenre megtanított, de főleg a türelemre, csendre, és rájöttem mennyi erő van bennem, és már talán akkor sem futok el sírva, ha nem annyira jó a helyzet. Az érzelgősség és a sírás terén tényleg sokat erősödtem, aminek örülök. 





De most foglalkozzunk a bloggal. Úgy terveztem, hogy a héten megírom ide is az új részt, és a másikba is. Majd meglátom mennyire sikerül. Remélem jól fog menni, és tetszenek majd az új részek. 


Stephan jelenleg nyaral, a szokásos társasággal a szokásos helyen Ibiza körül. Már igazán megérdemli a pihenést, és remélhetőleg a nyáron már összejön egy olyan lánnyal aki hosszútávon mellette marad. Mindig hihetetlen, hogy egy ilyen pasi egyedül van... és csak a haverokkal nyaralgat. 




Mivel az MLS-ben jelenleg is szezon van, Zlatanról csak a Galaxyban történt dolgokról tudok írni. Sajnos továbbra sem tudom élőben nézni a mérkőzéseket, de a legutóbbi eredmény alapján ez majdnem jobb is. Még mindig nem annyira értek ehhez a bajnoksághoz, viszont a vereség ellenére sokkal jobb helyen állnak, mint tavaly ilyenkor. Most a nyugati csoport második helyét birtokolják, ami azt jelenti, hogy rájátszást érő helyen. De az idény vége még messze van, és ha továbbra is kikapnak  az nem lesz jó. Nem szeretek arra kelni, hogy azt látom megint nem tudták behúzni a meccset. Főleg úgy, hogy az összefoglalóknál meg látom mennyire sok helyzetet hagyott ki. Valahol olvastam, hogy nem igazán jön ki a csapattagokkal, és ha ez igaz, akkor lehetséges, hogy az olyan nyilatkozatai miatt mint pl ez: Nem akarok még pihenni, ezért jöttem ide. Ez vagyok én, nem a semmiért nyertem harminchárom trófeát, szerintem ez több, mint az egész MLS-nek van” – nyilatkozta Ibrahimovic


Bár én ezért a magabiztosságért szeretem, amit más nagyképűségnek gondol. A következő mérkőzést otthon játsszák a Toronto ellen. Bízom benne, hogy gólt rúg és eredményesek lesznek, ő pedig ad egy jókedvű interjút, mint csapatkapitány. 

Hamarosan hozom a Megismerni és megszeretni következő részét, és a Szerelemből ötös bloghoz is írom a következő fejezetet. Nézzetek majd be! 

Szépséges nyarat Nektek! Puszi Andrea. 

2 megjegyzés:

BezTina írta...

Szia!
Örülök, hogy "ilyen hamar" vissza tértél és szintên öröm volt a pozitiv hangszin az írásodban.
Kellemes nyarat kívánok neked!

Andrea írta...

Szia! Nagyon köszönöm, hogy még mindig itt vagy. Nézd a héten is a blogot, mert nemsokára új részek jönnek.