2018. szeptember 16., vasárnap

⚽ #zLAtan500 ⚽

Sziasztok!

Őszintén megmondom nem terveztem ezt a posztot, de mikor reggel megjöttek az esti mérkőzés értesítései rájöttem erről egyszerűen írnom KELL! Mint már az előző posztba is jeleztem, Zlatan nagyon közel van az 500. góljához, amit végre sikerült meglőnie. Tegnap ugyanis a Toronto ellen betalált, én pedig annyira, de annyira boldog és büszke vagyok! Az eredmény viszont eléggé siralmas. (5-3).



Mindig is mondtam, hogy Ibrát már az Ac Milanos korszak óta szeretem, és igyekszem figyelemmel követni a pályafutását. Bár én nem csak a gólokra emlékszek hanem azokra a percekre amiket személy szerint utána éreztem. Volt sok amit tényleg megkönnyeztem, és volt olyan aminél ugráltam mint egy kisgyerek, és volt olyan aminél szinte csodálkoztam, hogy ez mégis, hogy ment be a kapuba?
Számomra ő az a játékos akit nem csak kedvelek, de valamilyen szinten példaképnek tartok. Egy olyan környékről jött ahol a fociban találta meg a kitörési lehetőséget. A szülei elváltak, az apja alkoholista volt, és az édesanyja három műszakban dolgozott, hogy elbírja tartani őt, és a testvéreit, akikkel szoros a viszonya. Volt, hogy nem volt mit enniük, hiszen az apja inkább sörrel tömte meg a hűtőt, mint normális étellel. Ő mégis bízott magában, és elérte az álmait. Talán ez a mentalitás az amiért csodálkozva nézek rá, és elismerem ezt a hatalmas tudást.
Sokan csak egy arrogáns idiótának gondolják, de ha jobban utána olvasunk, és megnézünk vele pár interjút akkor kiderül, hogy ez nem igaz. Sőt, egy olyan ember aki már több mint tíz éve együtt van a feleségével, és aki két fiú édesapja. Példa értékűnek tartom a családi életét, hiszen soha nem volt botránya, és sosem lépett félre senkivel. Nyilván kerültek elő olyan képek amik kicsit kompromittálóbbak lehetnének, de nem hinném, hogy Helena mellett Zlatannak más kéne, hiszen ez a nő még 48 évesen is gyönyörű. Hiába a fiatalabb férj edzésben tarja.  😁
A motivációs videói egyszerűen fantasztikusak, és nagyon sok bajban átsegítettek. Főleg mikor a kórházi ágyban feküdtem. Emlékszem mikor lesérült egy világ omlott bennem össze, és csak néztem ki a fejemből a könnyeim között, hogy mégis miért nem kel már fel, és miért nem folytatja tovább a játékot?? Nem is értettem hirtelen mi  történik, és mit keres mellette az orvosi stáb? Mikor pedig kijött, hogy mennyire súlyos a sérülése napokig én is rosszul éreztem magam. Szinte mindennap néztem a híreket, az Instagram oldalát, és minden olyan forrást ahol csak egy pár sort is írtak róla. Persze legbelül azt vártam, hogy ő kommunikál a rajongókkal, és ő mondja el mi volt. Egy hónap bizonytalanság és kiakadás után szerencsére erre is sor került, és emlékszem siettem melóba, és a férjem már akkor korábban járt dolgozni mint én. Bekapcsoltam a wifit, és jött tőle egy üzenet amibe elküldte Zlatan Instagrammját, ahol végre kirakott egy új posztot. A szöveg pedig nagyon cuki volt Manótól: " Hogy jól induljon a heted". Máig emlékszem, mennyire boldog lettem ettől, és egy hatalmas kő esett le a szívemről, hogy végre jól van, és nem fogja feladni.
Mert Zlatan SOSEM ADJA FEL! Néha nagyon szeretném, ha nekem is legalább fele ekkora önbizalmam lenne, de igyekszek tanulni tőle, és ha rossz is, magamba tudatosítom NEM ADOM FEL!
Nyilván álszent lennék, ha csak azt írnám, hogy a foci tudása miatt szeretem, hiszen remek pasi, aki ennyi idősen is (36) hihetetlenül izmos, és erős testalkatú. Nagyon szépek a szemei amikben mindig megvan az a csillogás amit imádok. Amikor pedig mosolyog a kedvem is jobb lesz, és ha hangját hallom megnyugszok. Sosem jöttek be a barna szemű pasik, hiszen a férjemnek is csodálatos kék szemei vannak, és ha megnézzük a két férfit teljesen más a kettő. Nyilván való, hogy imádom a férjecskémet, hiszen nála kedvesebb, és édesebb pasival sosem találkoztam. Elviseli ezt a hatalmas rajongásom, és támogat a blogomnál is. Sőt egyszerűen MINDENBEN mellettem áll, én pedig szerencsésnek érezhetem magam, hogy Ő van nekem, mégis Zlatan egy különleges helyet foglal el a szívembe. Még sosem találkoztam vele,de biztos vagyok benne, hogy az Angyalkám segíteni fog ebben, és látni fogom őt! Akkor talán elmondhatom mennyi mindent jelent is Ő nekem!

Most pedig úgy gondolom itt az idő, hogy megmutassam Nektek az én top 10-es listámat, ami a számomra legjobb Zlatanos videókból áll. Helyet kapnak benne interjúk, gólok, vicces pillanatok és egyéb.

10. Ezt a videó egy James Corden showban készült, és egyszerűen imádom. Zlatan egy cirkuszi jóst játszik, aki -természetesen- mindenben a legjobb! Nagyon vicces az egész, a vége pedig hatalmas.




9. A következő egy interjú amit Manchesteres időszakában készített vele Thierry Henry. Vannak komoly dolgok, de azért itt sem maradhatnak ki az Ibrás beszólások, és mikor Pogba bejön a vége felé az csúcs. Egy perc alatt leoltotta szegény Francia fiút.



8.  Ez a videó azért is a kedvencem, mert nagyon aranyos, és olyan közvetlen. A lányok teljesen úgy viselkednek ahogy szerintem én is viselkednék. A másik pedig, hogy itt látszik milyen borzasztóan magas, és milyen jó kiállású. Amúgy sosem tűnik fel, de itt elég durván szembe ötlő. Szerintem kb én is akkora vagyok magasságban, mint a lány aki a találkozót nyerte. Nagyon édes, ahogy lenéz rá, és ahogy a csajszi is mondja mindig mosolyog!!



7. Ez a videó azért is tartozik a kedvenceim közé, mert látszik rajta mennyire emberi is Ő! Van pár Zlatan mezem, de igazán örülnék annak, ha tőle kapnám meg, a saját kezű aláírásával.



6. ... és igen, azért tud ő durva, és kemény is lenni. Sőt vannak eléggé komoly belépői. De hát ez is hozzátartozik a stílusához. Talán ezek miatt is alakult ki ez a rossz fiús hírneve. Mindenesetre úgy vélem amióta elmúlt harminc sokkal komolyabban veszi ezeket is, és már kevésbé balhézik a pályán.



5. Az a híres Svéd- Angol mérkőzés, ahol élete gólját rúgta. Egyszerűen csodálatos volt, és a vége... hmm... imádom. 💗




4.  Ez a videót azért is kedvelem, mert számomra nagyon érzelmes az egész. Nagyon emlékszem, hogy az ünnepséget anno a férjemmel néztem végig, streemen, és kb végigkönnyezem az egészet. Főleg mikor bejött és ténylegesen elbúcsúzott a csapattól. Mivel teljes zárlat volt, és akkor még nem tudtam, hogy a következő állomása Manchester lesz, nagyon tartottam tőle, hogy nem marad Európában. Mikor megrúgta a gólját a gyerekei befutottak hozzá, ő pedig annyira boldog volt.



3. Természetesen az Ac. Milanos korszak elmaradhatatlan lenne erről a listáról, hiszen ott szerettem meg őt igazán. Vicces, mert mikor a csapatba került iszonyatosan utáltam...sőt, úgy voltam vele, hogy jaj egy balhés Svéd idióta, aki a Barcából elmenekült az edző miatt, és nyilván csak a fetrengéshez, meg a hisztihez ért. De ahogy egyre többször eredményes volt, és egyre jobban beilleszkedett a csapatba kezdtem nagyon-nagyon megszeretni, és akkor jöttem rá, milyen remek játékos, és nem utolsó sorban milyen őrületesen jó pasi. A szívem mélyén még mindig reménykedek benne, hogy egyszer visszatér Milánóba, és valami szerepkörbe fog dolgozni a csapatnál.



2. ... és a sérülés utáni visszatérés, ami nem maradhat le a listáról. Számomra egy borzasztó érzés volt, mikor aláírt a csapathoz, és nem értettem miért ment éppen oda, mikor annyi jó csapat van Európában. Komolyan mondom mikor megláttam az Instagrammon még sírtam is. Féltem, hogy nem tudom majd követni a karrierjét, és féltem, hogy soha többé nem látom majd játszani. Persze ez sokszor most is fent áll, de azért nem annyira rossz a helyzet, mint amire számítottam.  A debütáló mérkőzése pedig szinte csodával felérő volt. A csapata vesztésre állt, ő pedig nem is volt a kezdőben. Aztán beállt, és két hihetetlen gólt rúgott. Ez volt az első találata a műtéte óta, és látszott rajta mennyire boldog, és megkönnyebbült. Én is nagyon boldog voltam, és akkor fogadtam el, hogy jó, legyen L.A, ahol már a 500. gólját is megrúgta, én pedig ooollyan büszke vagyok rá!






1..... és a videó amiből rengeteg erőt merítek, és ami már olyan sokszor átsegített a nehézségeken. A férjem, a családom MINDIG mellettem áll, de nem terhelhetem őket a problémáimmal mindig, így inkább megnézem ezt és jobb esetben kisírom magam, felállok és mosolyogva megyek tovább.





+1. Az a bizonyos 500. találat:




Köszönöm, hogy megnéztétek a bejegyzésemet. Remélem Zlatan továbbra is termelni fogja a gólokat, és továbbra is jó formában fog játszani. Bízom benne, hogy csapata is rátalál a nyerő útra, és a következő mérkőzésből már győztesen kerül ki.

További szépséges napot kívánok Nektek! Hamarosan jelentkezem, sok puszi Andrea.

Nincsenek megjegyzések: