2017. december 26., kedd

3/ 57 ⚽️ A rajongók hálójában ⚽️


Sziasztok! Remélem jól telnek/teltek az ünnepek. Ha esetleg még nem olvastátok el a karácsonyi részt, akkor az új rész mellett itt a lehetőség! 😉 Puszi Nektek!! Andrea. 

Zlatan:

Már két hete voltam Ibizán, ahol nagyon jól éreztem magam. Igaza volt Lilinek, hiszen tényleg rám fért már az, hogy a haverjaimmal legyek, és egy kicsit elfeledjem a gondjaimat, amik a foci és a jövőm körül forogtak. A nyaralásomból egy napot Svédországa töltöttem, hiszen megjött a várva- várt csodaautóm, amit örömmel újságoltam Lilinek, aki nem úgy fogadta a vásárlásomat, mint én, így mikor vettem egy jachtot jobbnak láttam, ha nem szólok róla.  A szerződésem lejárt, de a sajtóval ellentétben nem foglalkoztam vele, hiszen tudtam maradok Manchesterbe, és befejezem azt, amit elkezdtem. Örültem, hogy olyan emberek vettek körbe, akik megértik a gondjaimat, és jó volt este pár sör mellett megtárgyalni a dolgokat. Marco Verratti haverom jóvoltából pedig gyönyörű lányokból sem volt hiány, akik mindig körülöttünk legyeskedtek. Barátom pedig mindig letudta venni őket a lábukról a dumájával, és sorra kihasznált minden alkalmat, hogy eltöltsön velük pár kellemes pillanatot. Én is élveztem ezt a sok rajongást, ami körbe vett, és jó volt azt érezni, hogy ennyire vonzódnak hozzám. Persze Marcoval és pár fiúval ellentétben meg sem fordult a fejembe, hogy ágyba csábítsam őket, hiszen tudtam otthon vár életem szerelme, akihez az itt lévő összes nő sem érhet fel. Jóérzés volt a tudat, hogy bár Kitti elköltözött, de szerelmem nem maradt egyedül, hiszen Stephan a nagy bulik után mellette töltötte a nyár további részét. Úgy tudtam barátom nem békült ki Kittivel, de mivel a lány nem tudott hova menni, az ő lakásába lakott. Megnyugvással töltött el, hogy Stephan mellette van, és vigyáz rá, és elkíséri tanácsadásokra. Bár külön voltunk, de nem telt el úgy nap, hogy ne beszéljek Lilivel, vagy akár Stephannal. Kicsit lelkiismeret furdalásom volt, hogy én itt bulizgatok, Lili meg otthon van, de szerelmem mindig megnyugtatott, hogy ez miatt ne idegeskedjek. Sokat jártunk a tengerhez és az új hajóm adta lehetőségeket is kihasználtuk. Jobbnál- jobb bulikat szerveztünk a tenger közepén, de a közeli szórakozó helyek adta lehetőségeket sem vetettük meg. Egyik este éppen az egyik tengerparti szórakozó helyen múlattuk az időt egy csoport gyönyörű lánnyal, akikkel jó volt beszélgetni, és iszogatni, azonban eszembe jutott, hogy ma még nem beszéltem Lilivel. Félre vonultam kicsit, de még a telefonomat sem vettem elő mikor egy hosszú fekete hajú, igéző tekintetű lány lépett hozzám. Mélyen dekoltált fehér ruhája csinosan állt rajta, kezében pedig megláttam a kedvenc koktélomat.
- Szia. - Nézett rám mosolyogva. - Úgy láttam szomjas vagy, de mire kitöltöttem leléptél az asztalodtól.
- Köszi, csak kicsit félrevonultam telefonálni. - Osztottam meg vele, majd átvettem a poharat. - Igazán nem kellett volna utánam hozni.
- Ugyan nem nagy távolság, főleg ha neked hozhatom az italt.
- Kedves vagy.
- Kérhetek cserébe egy autógrammot, a pólómra?  - Nézett fel rám csillogó szemekkel, és a kezembe nyomott egy piros tollat.
- Igen, szívesen. - Léptem közel hozzá, és remegő kezéből átvettem az íróeszközt.
- Nicolnak. - Mondta, én pedig ráfirkantottam a nevem és az övét is, amit egy mosoly jellel tettem még egyedivé. - Te tudod, hogy én ki vagyok?
- Persze, hogy tudom.
- Igazán és kicsoda? - Érdeklődtem, mert kíváncsi voltam mit tudhat rólam.
- A Manchester United focistája, és a világ egyik legjobb pasija, Zlatan Ibrahimovic - Válaszolta, majd miután elfogyasztottam az italt egymás mellett sétáltunk a parton.
- Szereted a focit?
- Igen, és a Manchester United a kedvenc csapatom. - Kezdte. - Vagyis inkább Te vagy a kedvencem és így az United. Már hosszú- hosszú évek óta rajongok érted, és nem is gondoltam volna, hogy abba a bárba jöttök, a barátaiddal ahol én dolgozom. Olyan álomszerű az egész.
- Igazán kedves vagy. - Mondtam, de igazából semmi nem jutott eszembe. Megszoktam már a rajongóimat, de sosem tudom, mit kéne mondani, mikor rólam áradoznak, vagy dicsérnek.
- Tudod lejárt a műszakom, és ha gondolod, szívesen körbevezetlek a parton.
- Köszönöm, de nem szükséges. Tudod telefonálni akartam mielőtt idejöttél volna, és...
- De én nagyon szeretném! Kérlek! Vagy ha nem akkor esetleg csinálhatnánk egy képet?
- Persze, benne vagyok.
- Akkor visszaviszem a poharat és mindjárt jövök. - Mondta, és már ott sem volt, én pedig végre felhívhattam Lilit. Örültem, hogy hallom a hangját, és újra rám tört mennyire hiányzik, és mennyire szeretem. Megnyugodtam, hogy minden rendben van, és megnyugtattam őt is, hogy már csak pár napot kell kibírnunk egymás nélkül. Elmeséltem neki merre járok, de Lili előtt semmi nem maradt titokban, hiszen folyamatosan a gép mellett ült, és képek után kutakodott. Elmesélte, hogy tud a jachtomról is és arról, hogy kikkel vagyok körülvéve. Hangjából kicsit kihallottam a féltékenységet, mikor a rajongók kerültek előtérbe, de megnyugtattam, hogy ezek a lányok semmit nem jelentenek nekem. Mikor pedig leraktam a telefonom Nicole-lal találtam szembe magam.
- Hogy van a barátnőd? - Szegezte nekem a kérdést, ami kicsit meglepett.
- Jól, köszönöm. - Mosolyogtam rá, és sétálni kezdtünk a parton. Jó érzés volt, a puha homokba sétálni, miközben a hullámok nyaldosták a talpam.
- Mikorra várjátok a babát?
- A nyár végére.
- A barátnőd nem volt mérges, hogy eljöttél?
- Nem, inkább még bátorított, hogy jöjjek el, mert szerinte megérdemlem.
- Igaza van. Elég sok minden történt veled az évben.
- Igen, de mégis két hét, és...
- Megérdemled Zlatan! - Jelentette ki határozottan, majd lágy hangon így szól. - A barátnőd igazán szerencsés, hogy ilyen férfi a párja, mint te. Bár olvastam, hogy eléggé sok balhé volt köztetek.
- Igen, voltak problémáink, de már minden jól alakul, én pedig sosem fogok olyan butaságot csinálni, mint akkor. 
- Más tulajdonságid mellett még ezt is szeretem benned. 
- Más tulajdonságim? - Kaptam szaván.
- Igen, mert mint mondtam évek óta nagy rajongód vagyok, és valljuk be nem csak a játék tudásod miatt bírlak ennyire, hanem, mert igazán vonzó férfi vagy.
- Köszi, te is csinos lány vagy, akinek gondolom, rengeteg pasi keresi a kegyeit - Próbáltam kedveskedni, mire Nicole felnevetett. 
- Ha hiszed, ha nem, nincs pasim, ugyanis félrelépett egy nőcskével, amíg én esténként dolgoztam.
- Sajnálom. Biztos rosszul esett, de ha esetleg bocsánatot akar kérni tőled, lehet, adhatnál neki egy esélyt, hiszen mindenki megérdemel még egyet.
- Nem, soha! Bár való igaz azóta folyamatosan könyörög.
- Én is így voltam Lilivel, és most, hogy újra együtt vagyunk megfogadtam, hogy soha, de soha nem lépek félre. - Mondtam határozottan, és ekkor Nicole megállt és szenvedélyesen rám emelte barna szemeit. 
- Azért velem kivételt tehetnél. - Szólt vággyal teli hangon, és megérintette a kezem. - Nem mondanám meg senkinek, és tudok olyan helyet, ahol senki nem látna meg minket.
- Nicole én.. - Kezdtem, de nem tudtam befejezni, mert olasz barátom futott felénk.
- Zlatan sikerült a bár legjobb csaját kifognod? - Szólt nagy mosollyal az arcán, mire a lány azonnal zavarba jött, én pedig jobbnak láttam, ha eleresztem a fülem mellett a megjegyzést.
- Merre tartotok?
- Csak sétálgatunk. Nicole hozott nekem egy koktélt, és...
- Zlatan pedig azt mondta készíthetünk egy képet. Itt van nálam a telefon. - Nyújtotta felém.
- Menjünk valami világos helyre. - Ajánlottam, és visszasétáltunk a bárhoz, majd leültünk egy asztalhoz.
- Majd én fényképezek, ha gondoljátok! - Vette ki a lány kezéből a telefont Marco.
- Minél többet csinálsz annál jobb. - Hallottam Nicole izgatott hangját, aki egyre közelebb húzódott hozzám, majd azt vettem észre, hogy majdnem lelök a másik székről.
- Tökéletes fotó lesz. - Mosolygott Marco. - Bár Nicole nem akarod átölelni Ibrát?
- Nem szükséges. -  Vágtam rá, de a lány csillogó szemekkel kapott az alkalmon és szorosan átfogta a nyakam, sőt még egy puszit is nyomott az arcomra, amit barátom természetesen megörökített.
- Istenem ez tökéletes lesz Instagrammra. Köszönöm. - Hálálkodott a lány, de én ennek cseppet sem örültem.
- Nem lehetne egy olyan, amin csak simán ülünk?
- Ha szeretnéd. - Szólt, és újra a focista kezébe adta telefonját, és örültem, hogy sikerült, egy cseppet sem kompromittáló képet készíteni. Az est folyamán újra eleresztettem magam, és egyre több ital csúszott le a torkomon. A lányok körbe vettek engem, Marcot és Maxwellt is. Hármunk körül Brazil barátom volt a legvisszafogottabb, aki szinte alig társalgott más lányokkal, és az itallal is óvatosan bánt. Nicole odahívta barátnőit, akik mind hasonló rajongással fogadtak minket, mint ő. Nagyon jólesett a tudat, hogy még mindig bejövök a lányoknak, és készségesen vállaltam az aláírásokat, vagy a képeket. Az elfogyasztott ital miatt, pedig már nem érdekelt igazán milyen fotók készülnek rólam. Agyamat teljesen betöltötte a zene, az ital, és a part hangulata, és végre úgy éreztem, hogy sok hónap idegesség, és gond után elengedhetem magam. Éjfél körül pedig a fiúk elhatározták, hogy menjünk be a tengerbe, amibe a lányok is belementek, élükön Nicole-lal, akik mind előttünk szabadultak meg ruhájuktól. Ahogy pedig felmértem a lányt egyből előtört belőlem férfi énem, amit a nadrágom körül is megéreztem.
- Zlatan nem jössz be? - Hallottam a fekete lány hívogatóan édes hangját, de még volt annyi józan eszem, hogy hárítsak.
- Köszi, de jobb nekem itt.
- Te tudod. - Vont vállat, majd beszaladt a vízbe, én pedig csak néztem tökéletes alakját, ahogy elveszik a habokba. Kicsit lubickoltak, majd közelebb jött és kikiabált. - Pedig nagyon fantasztikus a víz. - Nevetett fel, és kikapcsolta fürdőruha felsőjét és a partra dobta.
- Akkor jó úszkálást! - Kiabáltam oda, és igyekeztem nem tökéletes, fedetlen kebleire koncentrálni.
- Miért nem jössz be? – Lépett mellém olasz barátom.
- Nem lehet! - Ráztam meg fejem.
- Ugyan már, ez csak fürdés, de ha jobbnak látod, akkor igyál egyet. - Nyújtotta felém a vodkás üveget, aminek én egy húzásra megittam a felét. - De én tuti nem hagyok ki ilyen lehetőséget. Innen úgysem tud meg senki semmit, és ha mégis, van elég pénzem, hogy befogják a szájukat. - Szólt, majd levette a ruháját és fürdő nadrágba beszaladt a habok közé. Egy darabig csak néztem őket, majd talán az elfogyasztott vodka miatt, úgy döntöttem nincs miért félnem. Elvileg ez csak víz. Elhajítottam az üveget, majd vetkőzni kezdtem és barátaim után úsztam, akik már bőven eltávolodtak a parttól. A víz egyszerre volt hűs, és meleg, a telihold pedig bevilágított mindent. 
- Zlatan hát mégis bejöttél? - Látott meg Maxwell. 
- Igen, hiszen olyan meleg van, és jólesik egy kis frissítő fürdő.
- Az biztos, főleg ha ilyen jó a társaság. - Szólt olasz barátom és szájon csókolta a mellette lévő vörös szépséget. Csak néztem őket, mikor éreztem, hogy valami a hátam mögé úszik, átkarolja a derekam és a fülembe suttog. 
- Igazán örülök, hogy megváltoztattad a döntésedet. - Szólt Nicole testem pedig azonnal reagált a kellemes, búgó hangra. - Tudod, imádom, ha egy pasi vizes. - Került meg és szembefordult felém. Barna szemeit az enyémekbe fúrta, majd fejét óvatosan hátra döntötte a vízbe. Hihetetlen vonzó volt, meztelen keblei pedig kiemelkedtek a vízből. Mikor megnedvesítette haját, hirtelen rám nézett és olyan közel jött hozzám, hogy szinte éreztem a leheletét az arcomon. 
- Nagyon jó pasi vagy Zlatan, én pedig kívánlak! 
- Te is csinos vagy, de... nekem...
- Ne foglalkozz senkivel, hiszen ez csak egy éjszaka. Tudom, hogy te is akarod.
- Hülyeségeket beszélsz Nicole! - hárítottam, de tudtam, hogy igaza van, hiszen férfiasságom szinte kiszakította nadrágomat, és szemem előtt már megjelent, ahogy fedetlen melleit a kezem közé veszem, és magamévá teszem. Akár itt a vízben is, azonnal.
- Szerintem meg nem. - Flörtölt velem újra, lábával szorosan átfogta a csípőmet, és átkarolta nyakam.  - Érzem, hogy akarod. 
- Nicole nem lehet. - Suttogtam, és testemen apró borzongások futottak át, ahogy a lány ajkai forró csókokat hintenek a nyakamra, majd puha kezei végigszántottak mellkasomon.
- Mindent lehet... itt minden titokba marad, csak add át magad annak, amit a tested akar. 
- Kérlek ne! Engem otthon vár Lili...
- Cssss... - Nézett vággyal teli szemekkel rám, és megsimogatta arcom. - Megérdemled, hogy olyan nővel legyél, akinek tökéletes teste van, és olyat mutatna, amitől eldobod az agyat. Különben is a szülés után még nagyon sokáig nem szexelhetsz vele. 
- Nicole én...- kezdtem, és már majdnem megadtam volna magam, mikor a lány válla fölött Maxwellre néztem, aki szúrós pillantásokat lövellt felém. Azonnal eszembe jutott mit teszek. Agyam azonnal kitisztult, én pedig ellöktem magamtól Nicolet és kisiettem a partra. 



Nincsenek megjegyzések: