2017. június 11., vasárnap

⚽️ Egy kis közérdekű: Új blog a láthatáron! ⚽️

Sziasztok!

Egy új blogba kezdtem a napokba, aminek már kint is van az első része. Kérlek nézzetek be és kommenteljetek, vagy jelezzétek, ha tetszik.

http://szerelembol-otos.blogspot.hu/

A blog története dióhéjban:

Ez a történet, nem éppen egy átlagos kapcsolatot mutat be. Egy szép napon Noel besétál a terembe és új arc fogadja őt a katedránál. Kamilla egy fiatal tanárnő, aki most kezdi pályafutását. Azonban, ha rájönnek, hogy viszonya van egy diákjával, az derékba törheti a karrierjét. Ha kíváncsi vagy, hogy mégis hogyan keverednek ebbe a helyzetbe és végülis mi sül ki az egészből, akkor jó szórakozást!

Remélem elnyeri majd a tetszéseteket.
Mellesleg köszönöm szépen az új feliratkozóknak, hogy megszavazták nekem a bizalmat. Annyira sokat jelent.

 Most vannak a válogatott mérkőzések amin Stephan ott van, és többé- kevésbé a pályán is játszik. Zlatan sajnos - mivel tavaly visszavonult- nincs benne a Svédeknél. :( Az United nem hosszabbította meg vele a szerződést amit én személy szerint hatalmas csalódásként élek meg. Nem tudom, hogy lehet egy klub ennyire hálátlan disznó, hogy egy olyan játékossal aki egész évben (ok Áprilisig) a hátán vitte a csapatot, ilyet megtesz. Nem akarom, hogy Amerikába menjen és megint ott tartunk mint egy évvel ezelőtt. Totális bizonytalanság.. :( Imádom, mert ő a kedvenc játékosom, és olyan jó lenne ha maradna Európába, de mivel imádja Amerikát szerintem 99%- hogy odamegy. Persze lehet, hogy majd egy nagy Ibrás megoldást választ és odamegy ahova senki sem számított rá. Mindenesetre szeretném követni még a játékát akár Európába akár máshol.

Bocsi, a kiakadásomért... és a jövőhéten hozom az új részt! Puszi Nektek Andrea :).

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szerintem kár volt új bloggba kezdeni, hiszen az előző is nagyon lassan halad. Sajnos, mert szerettem olvasni. Kérlek inkább azt folytasd. Sok sikert.

Andrea írta...

Szia. Köszönöm az észrevételt. Igen, most bejött a nyár és eléggé kevés időm jut mindkettőre. Megígérem, hogy a Vasárnap hozom már az új részt itt, és remélem tetszeni fog. :).

Névtelen írta...

Köszönöm, hogy válaszoltál. Boldog vagyok mert folytatod Zlatan story-ját, még ha csak képzelet is. Kíváncsi vagyok hol folytatja és persze a Te történetedre is. Boldog nyarat!

Andrea írta...

Annyira boldoggá tettél most ezzel. <3 Köszönöm szépen, hogy figyelemmel követed a történetemet. :). Jó nyarat! Puszi Andrea :).