2020. augusztus 1., szombat

⚽ Hello Augusztus! Tervek és minden más ⚽

Sziasztok!!

Blogzaholic oldalon két nagyon szuper Challenget is készítettek a lányok én pedig úgy gondoltam berakom mind a kettőt ide Ti pedig nyugodtan töltsétek ki, és csatlakozzatok Blogzaholic Instagramm oldalához.  Az elkészült képeken pedig kérlek jelöljétek meg az oldalt.




Mivel ma Augusztus elseje van ezért a mai bloggerchallange témája a Hello augusztus!

Én úgy gondoltam leírom Nektek a havi betervezett dolgaim.....

Az előző posztom alatt kaptam egy megrendelést, ami őszintén gondolkodóba ejtett. Alapból focistákról szoktam írni, hiszen őket "ismerem" annyira, hogy tudjak köréjük egy igazi történetet kerekíteni. Persze nyilván örülök, mert jól esik, hogy megkérnek rá, csak sokkal jobban meg kell ismernem az adott személyt, és lehet, nem egy héten belül tudom hozni, hanem több. De rajta leszek, ígérem. 
A mai napon lezárul az Olasz bajnokság, és most nem is szeretnék ezzel foglalkozni, mert a következő bejegyzésnél akarom kerekbe megírni a dolgokat és végre már Stephanról is tudok majd többet írni. 

Az utóbbi hetekbe sok olyan dolog történt velem, amitől eléggé sokszor voltam szomorú, és sok olyan dolog történik, amiből néha úgy érzem, nem látom a kiutat. Félek, hogy bármennyire is szeretnék segíteni egy számomra nagyon fontos személynek, vagy nem idegeskedni nem megy, és előbb- utóbb ez a helyzet lelkileg összetör. 
Nyilván próbálok pozitív lenni, és azokra koncentrálni, amik jó dolgok, és ha van egy rendes nap, akkor hálát adok, hogy ez egy jó nap volt. Szerencsére a családom még a nehéz helyzeteimbe is mellettem áll, és ezért nagyon hálás vagyok, hiszen ha egy olyan "védőháló" van mögötted, akinek mindent elmondhatsz, szerencsésnek érezheted magad, és nem fájnak annyira a problémák.
De azért az a legjobb mikor nem történik semmi és csak egy normális napot zárunk. 

Hosszabb nyaralásra most nem megyünk, mert amit elterveztem abból sajnos a vírus miatt nem lett semmi, de egy- egy napra azért mi is kiszakadunk a hétköznapokból és elmegyünk pár helyre. Én nagyon örülök, ha jó az idő és süt a nap. Nagyon szeretek fürdőbe járni, hiszen imádok úszni, így ahol csak tehetem, bemegyek még a hidegebb vízbe is. 


A mai Instachallenge a tetoválás. Nekem egyelőre még nincs, de nagyon szeretnék egy anatómiai szívet majd valahova. 




Hamarosan jelentkezem. Ne felejtsétek: Az élet szép! Puszi Andrea.

Nincsenek megjegyzések: