2018. július 8., vasárnap

⚽ The Sunshine Blogger Awards ⚽


Sziasztok! Rigó Eszter nemrégiben meghívott egy nyári kérdéssorra, és most, hogy végre lett gépem, neki is ugornék. Először is, köszönöm, hogy rám gondolt, és remélem sikerül minden kérdésre jól válaszolnom.

Szabályok:

1. Köszönd meg a díjat annak, aki megjelölt.
2. Válaszolj a kérdéseire.
3. Írd meg, hogy milyen terveid vannak az idei nyárra.
4. Jelölj meg 5 bloggert.
5. Bombázd meg őket Te is 5 db kérdéssel

Válaszaim

Nyáron aktívabb vagy kevésbé aktív a blogod? 
Most azt mondanám, hogy igen, hiszen végre itt a nyár és én sem dolgozom. A munkám miatt ugyanis nekem is nyári szünetem van. Ám mivel a család tudja, hogy én ráérek természetesen mindenért engem ugrasztanak mindenfelé, és hiába akarnék leülni és írni, van, hogy egy héten csak egyszer jut rá időm. Mindenesetre sokkal több időm és szerencsére energiám van a blogommal/blogjaimmal törődni mint munkaidőbe.

2.              Mik szerepelnek a nyári hangulatot adó zenelistádon?
    Az idei nyár egyik nagy kedvence nálam Clean Bandit és Demi Lovato közös zenéje. Egyszerűen      imádom, és van, hogy többször is meghallgatom egy nap. De ha tudni szeretnétek milyen zenéket hallgatok még, és mi az amiktől igazán megjön a kedvem és a nyári hangulatom nézzétek meg azt a posztot amit Eszterrel közösen hoztunk össze, és amin a számunkra legjobb slágerek kapnak helyet. Kattints ide

3.              Mi volt az eddigi legkülönlegesebb hely ahol nyaraltál? Esetleg van olyan képed, amit                  szívesen megmutatnál?
   Hú, erre hirtelen nem tudok válaszolni, mert igazából én minden nyaralást egy szuper és különleges dolognak fogok fel. Számomra nem a hely számít, hanem akikkel vagyok, és akikkel az élményeimet megtudom osztani. Voltam már külföldön is nyaralni, de valahogy a hazai környezetbe biztonságosabban és jobban érzem magam.  Szeretem, hogy ilyenkor együtt van a család, hiszen mindig közösen megyünk. Azt hiszem a legjobb az volt, mikor a párommal nászúton voltunk, Gyulán. Az egész hét, a környezet, és minden annyira romantikus és különleges volt. Képet azonban nem szeretnék mutatni. Remélem nem haragszotok meg érte.
4.              
                   Mi a kedvenc nyári italod?
Egyszerűen imádom a limonádét, és az olyan italokat, amikbe sokfajta gyümölcs van. Néha én is szoktam itthon készíteni ilyeneket. Főleg dinnyét, banánt, és más gyümölcsöt turmixolok össze, és miután jól lehűtöttem már ihatom is. Viszont ha buliba megyek, vagy beülünk valahova, nem maradhat el a Pina Colada koktél.  Nagyon szeretem, és bármennyit megtudnék belőle inni, legyen akár alkoholos vagy alkoholmentes változat.

5.              Volt már olyan nyaralásod, ami horrorrá változott?
Mindig félek, hogy valami balul sül el, ezért bárhova utazom, mindig többször is átnézek mindent. A bőröndömtől kezdve az irataimat. Szerencsére még nem volt olyan nyaralás amin becsúszott volna valami probléma. Bár az is igaz, hogy mint már írtam legtöbbször a családommal utazunk, így  kevés dolog van amire ügyelnem kell.

Terveim a nyárra: A jövő héten végre találkozok egy olyan személlyel akivel alig egy év alatt nagyon jóba lettünk, és bár eléggé tartok a fővárosba való utazásomtól, biztos vagyok benne, hogy sok élménnyel gazdagodok majd. Az pedig, hogy végre sikerült összehoznunk már magába is örömmel tölt el. Terveim között szerepel még egy családi nyaralás Tokajba és környékére, és ha jut még időm Szegedre is eljutok pár baráttal. Ezeken kívül megpróbálom aktívan kiélvezni a pihenésem, és a szabadságom minden pillanatát, ugyanis fogalma sincs mit fog hozni a következő év, de ha az ideiből indulok ki akkor nem lesz egy sétagalopp és igyekszek már előre felkészülni akár a legrosszabbra is.

Az én jelöltjeim: Úgy gondolom, ez egy nagyon szuper kis nyári kérdéssorozat, így nem jelölnék meg senkit. Nyugodtan válaszoljatok a kérdéseimre, ha kedvetek van, és esetleg linkeljétek be a blogot, hogy lássam a válaszaitokat.

A kérdéseim:  1. Kétrészes, vagy az egyrészes fürdőruhát részesíted előnyben?
                         2. Tó, vagy tengerpart?
                         3. Városba, vagy inkább egy vidéki helyre mennél szívesebben nyaralni?
                  4. Van olyan hely ahova úgy érzed életed során mindenképp el kell menned egy nyaralásra?
                        5. Inkább egy bulin vagy egy baráti sütögetésen vennél részt szívesebben?  

Remélem élveztétek ezt a kis TAG-et. További jó nyaralást kívánok nektek, holnap pedig jövök a heti összefoglalóval, ami a fiúkat illeti, hiszen vannak híreim bőven. 

Sok puszi Andrea. 

Nincsenek megjegyzések: