2017. augusztus 31., csütörtök

3/39 ⚽️ Örömhír ⚽️

Kézen fogva léptünk ki a stadionból, majd otthon gyorsan összepakoltunk és már indultunk is Milánóba, hogy Heléna mellett legyünk.
- Mondd bármikor a rendelkezésedre áll a repülő? - Érdeklődtem miközben a reptér felé száguldottunk bőven este tizenegy után.
- Persze, hiszen az enyém. - Mosolygott magabiztosan, és olyan édes volt a hófehér ingébe, és a fekete nadrágjába. Haja most természetesen omlott a vállára és kikandikált fekete sapkája alól. Szerettem, amikor ilyen, hiszen nagyon ritkán látom így. Kényelmesen elhelyezkedtem az ülésbe és csak néztem a menetközben felvillanó lámpafényben arcát. Számomra annyira tökéletes volt, bár az évek alatt sokat változott, hiszen rajta is megjelentek az idő nyomai, apró szarkalábak formájában. Hiába nem húsz éves, és mégis ahányszor csak rám emeli mosolyát, a szívem hevesebben ver. Addig-addig tűnődtem a kapcsolatunkon, míg végül a kényelmes ülésben elnyomott az álom.
- Lili ébredj! - Hallottam hangját, majd álmosan kinyitottam a szemem. 
- Hol vagyunk?
- A repülőtéren. Gyere, vedd fel a kabátodat és menjünk! - Szólt és ő is öltözködni kezdett. Álmosan gomboltam a kabátom, majd nyűgösen szálltam ki a csípős hidegbe. Szerelmem kivette a pár ruhát tartalmazó kézi csomagomat, és sietős mozdulatokkal indulni kezdtünk egy külön bejáraton. 
- Várj meg itt, csak beszélek a pilótával. - Nézett a szemembe, majd kisietett az ajtón. Fáradtan és fázósan álltam az ajtóba, mikor megjelent Sara, és kedvesen köszönt nekem.
- Szia, Lili, örülök, hogy látlak. 
- Szia, én is. - Szóltam, és végignéztem rajta. Krémszínű prémes szélű kabátot és vicces sapkát viselt, aminek egy nagy maci volt a mintája. - Hogyhogy újra jössz te is? 
- Mert apa vezet, én pedig újra itthon vagyok, és megkért megint. Nem Zlatan hívott fel nyugi, hanem az apám. - Nyugtatott meg. - Délután jöttem haza Brazíliából, és éppen ráérek most két napig. Úgy tudom, addig lesztek oda. 
- Fogalmam sincs. - Vontam meg a vállam, és megörültem mikor Zlatan végre visszajött. Gyorsan bepakoltuk a csomagokat, és készülődtünk a felszálláshoz. Mikor egyenesbe ért a gép Zlatan felállt és az ágyhoz indult. 
- Alszunk? - Érdeklődtem, de ő csak a fejét ingatta. - Nem, de gondoltam jobb neked, ha lefekszel kicsit, és kényelembe helyezed magad. Nem szeretném, ha a baba... 
- Nem lesz semmi baja neki. - Álltam fel és egy csókkal hallgattattam el. - De, hogy megnyugodj, lefekszek ide. - Nevettem fel, majd lerúgtam a cipőmet, felfeküdtem az ágyra és szerelmem azonnal mellém telepedett. Hosszú percekig, csak feküdtem, míg ő a hasamat simogatta. Mintha nem tudott volna betelni a látvánnyal, viszont én kicsit kényelmetlenül éreztem magam, így kedvesen megkérdeztem.
- Nem unod még? - Néztem bele mogyoró szemeibe és ő felnézett a hasam puszilgatásából.
- Miért unnám? Talán rossz, vagy menjek egy kicsit lejjebb? - Érdeklődött majd lentebb tolta a nadrágomat, engem pedig átjárt a forróság. Az utóbbi időben az együttléteink száma a sok fárasztó munka miatt alaposan megcsappant, így már egy apró mozdulat is ezt hozta elő belőlem.
- Zlatan a repülőn vagyunk! - Ültem föl és megigazítottam a fölsőmet. - Bármikor ránk nyithatnak.
- Senki nem fog ránk nyitni. - Húzódott közelebb és továbbra is kényeztetett. - Senki nem zavar meg, hidd el. - Suttogta búgó hangon.
- Nem vagy álmos? Egy ilyen mérkőzés után általában hazajössz és bealszol.
- Ma csak úgy dolgozik bennem az adrenalin kicsim. Három gólt rúgtam, érted?? Hármat?? Most aztán minden károgó befoghatja a száját. Igenis megmutattam, hogy képes vagyok rá, és tudom, hogy ennél még csak több van bennem! Sokkal, de sokkal több. - Magyarázott és ez a hatalmas szenvedély, amivel magyarázott újra rádöbbentett, hogy mennyire fontos ez neki.
- Mindig tudsz meglepetéseket okozni nekem. - Kezdtem. - Ahogy a pályán játszottál, nem gondoltam volna, hogy mesterhármas lesz a vége.
- Jó tudom, hogy szerencse is kellett hozzá, viszont akkor is én voltam ott nem más. De most mi lenne, ha nem foglalkoznánk többet a mérkőzéssel, csak egymással. Szeretném kicsit levezetni ezt a sok adrenalint, ami felhalmozódott bennem - Jött egyre közelebb és a felsőm alá vezette kezét. Én is gombolni kezdtem az ingét, és alig vártam, hogy elém táruljon tökéletesen kidolgozott teste. Vad csókba forrtunk össze és egyre jobban kezdtünk belemelegedni az eseményekbe. A kezem az övével babrált mikor váratlanul belépett Sara. 
- Kértek valamit. - Kérdezte mi pedig azonnal szétrebbentünk, én pedig elém kaptam a takarót - Ó én... sajnálom, én... nem tudtam, hogy.. - habogta vörös fejjel, és nem tudtam, hogy, ő vagy mi lettünk nagyobb zavarba. 
- Semmi baj, de az hiszem, csak egy kis nyugalmat kérünk. Úgyis nemsokára leszállunk. Nem igaz? 
- De, persze. - Szólt még mindig zavartan, és látványosan végigmérte Zlatant.
- Bocsi, de akkor kimennél? Éppen belekezdtünk valamibe. - Emeltem fel a hangom majd ő rám nézett és durcásan kisétált. - Végre! 
- Ez meg mi volt Lili? - Érdeklődött. 
- Nem láttad mit csinált? Szinte a maradék ruhát is levarázsolta volna a szemével. 
- Ó csak nem féltékeny valaki??
- Féltékeny? Ugyan már. 
- De bizony az vagy!!  - Húzta az agyam. -  De ez édes, és nagyon izgató is. - Simította végig meztelen hátamat, amitől egy kéjes sóhaj szakadt ki ajkaimból. - Fejezzük be, amit elkezdtünk. Ígérem, hogy nagyon óvatosan és gyengéden bánok veled. Tudod nagyon boldoggá tettél, és alig várom, hogy a karjaimba tarthassam a fiamat. 
- Mi van, ha kislány lesz? 
- Akkor őt. - Tette a kezét a pocakomra, majd lentebb haladt az alsó felem felé. - Tökéletes kis hercegnő lesz. - Mondta kedvesen, majd miután lehúzta a nadrágomat ő is megszabadult az alsó ruházatától, és fölém kerekedett. - Szeretlek Lili. - Nézett a szemembe miközben belém hatolt. Talán a sok kimaradt idő, vagy valóban a sok adrenalin miatt, az együttlétünk szenvedélyes, gyors és elég hangos volt Nem is szeretkeztünk, dugtunk, míg végül nem csak a repülő miatt éreztem a fellegekbe magam. 
- Ez kurva jó volt! - Pihegtem és próbáltam lenyugtatni dörömbölő szívverésemet. - Nem is emlékszem mikor voltál ennyire vad. - Bújtam a karjai közé és magamra húztam a takarót.
- Hiányoztál, és azt hiszem ez most jött ki. Sajnálom, ha mostanában kevesebbet foglalkoztam veled. Ígérem, hogy ez változni fog. 
- Nem kell, hogy változzon, hiszen neked ez a munkád. Egyedül csak annyit kérek, hogy vegyél egy kicsit vissza tempóból, és ne hajtsd túl magad. Aggódom érted, és most már nem csak én vagyok, és te, hanem mi hárman. - Utaltam a pocaklakómra. 
- Furcsa ezeket hallani tőled. - Nézett rám komoly képpel. - Pár hónapja még tiltakoztál minden családdal kapcsolatos dolog miatt. 
- Változok, de ez jó dolog, mert több év után sikerült elengedne a félelmeimet. 
- Ennek örülök, és megígérem, hogy nem fogsz bennem csalódni. Melletted akarok lenni akármi is lesz.
- Köszönöm. - Hatódtam meg és eleredtem a könnyeim. - Már megint a hormonok! - Bosszankodtam.
- Szeretem őket, mert nagyon édes vagy tőlük. - Törölte le és ekkor szóltak, hogy kezdhetünk készülődni. Magunkra kapkodtuk a ruhánkat, és visszaültünk a székekbe. A repülőtérre Stephan jött ki elénk, aki már teljes lázba égett. 
- Megszületett már? - Szegezte neki a kérdést Zlatan, miközben olasz barátom szinte száguldozott az utakon. 
- Igen, de még nem láttuk. Csak anyám és Manuel volt bent. 
- Heléna jól van? - Kérdeztem, és igyekeztem nem a sebességmérőre koncentrálni.
- Igen, de majd őt is megnézhetjük. - Nézett a szemembe a tükrön keresztül.  
- Akkor jó, alig várom már, hogy lássam a húgom, és persze az unokaöcsémet. - Mélázott Zlatan és nagy nehezen odaértünk a kórházba. Stephan már ismerte a járást és gyorsan felérünk a lifttel az adott emeletre. Ahogy a folyosóra fordultunk megláttam anyámékat, Stephan szüleit és Zlatan édesanyját. Mindenki ideges arcot vágott, majd egy gyors üdvözlés után mi is helyet foglaltunk a műanyag székeken. Stephan apukája megosztotta velünk a fejleményeket, miszerint már megszületett a kisfiú, de még elvégeznek rajta pár vizsgálatot. Helénához pedig eddig még nem lehetett bemenni.
- Nem kér valaki kávét? Nekem eléggé hosszú napom volt és rám férne egy. - Nézett végig mindenkin Zlatan, de Stephanon kívül senki nem élt a lehetőséggel, így hárman indultunk az automata felé. 
- Elmondom ma anyáméknak is. - Néztem Zlatanra mire ő zavartan meredt rám. Látszott rajta, hogy tényleg fáradt. Lehet a szex helyett aludni kellett volna a gépen? 
- Mit Lili? 
- Hogy babát várok. - Mondtam ki, és Stephan is ezen a véleményen volt. - Joguk van tudni, bár szerintem most Heléna miatt is boldogok.
- Igen, de Helénához nem sok közük van, ha úgy vesszük. Csak Kitti miatt vannak itt, és mert tudták, hogy te is itt leszel.
- Azt hittem kicsit másképpen fogod fogadni ezt a dolgot. – Nézett rá Zlatan.
- Édes, Stephan már tudta, hogy babát várok.
- Remek, azt hittem én tudom meg először. – Mérgelődött.
- Én mondtam, hogy időbe kellett volna szólni.  - Nézett rám Stephan majd lehúzta a kávéját, és barátom is követte őt. Én csak egy forró csokit ittam, de a rossz minőség miatt a felét kiöntöttem. Visszaindultunk és ekkor kijött egy nővér, aki kedvesen hangon üdvözölt minket. A késő esti órák ellenére is nagyon kedves és udvarias volt. Hosszú fekete haját szorosan hátrakötve hordta, kék szemei pedig vidáman csillogtak mikor elújságolta, hogy belehet menni, hiszen a baba már Heléna karjai között van. Egyedül csak arra kért, hogy ne tóduljunk be egyszerre a szobába, ami egy elkülönített részen volt. Manuel személyes kérése volt, ez, hiszen nem akarta, hogy bármi is kiderüljön a terhességgel kapcsolatba. A sajtóval még ráérnek később foglalkozni. Először természetesen a szülők mentek be, majd utána Stephan és Kitti, míg legvégül mi ketten Zlatannal. A kisfiú egy kék takaróval volt bebugyolálva és hihetetlenül édesen aludt édesanyja mellkasán. A szobába mindenhol kék bútorok voltak, és nagyon otthonosan volt berendezve. Mintha nem is egy kórházi hanem inkább egy hotelszobába tértünk volna be. Tudtam, hogy Manuel mindent megakar adni a feleségének és a gyerekének.
- Sziasztok. - Köszönt ránk barátnőm, és felénk küldött egy álmos mosolyt. - Bemutatom nektek Vincent Ibrahimovic El Shaarawy-t. 
- Mennyire gyönyörű. - Ültem le melléjük. - Nézd Zlatan mennyire kicsi. - Könnyű volt minden? 
- Igen, bár azt nem mondanám, hogy nem éreztem meg, de a végén minden fájdalmat kárpótolt mikor a kezembe adták. Manuel is nagyon boldog, és anyámék is. 
- Mikor engednek haza? - Kérdezte Zlatan, majd ő is leült egy székre. 
- Azt még nem tudom, de ha minden jól megy akár már holnap után is. 
- Nagyon helyes kisgyerek, és valamiért apa jut róla eszembe. - Fogta meg a testvére kezét szerelmem. - A szemei nagyon... - Kezdte volna és elcsuklott a hangja. - Bocsi, én csak azon gondolkoztam, hogy ő is biztos örülne neki. 
- Ez igaz. - Lábadt könnybe Heléna szeme is én pedig egy kicsit kellemetlenül éreztem magam, így egy vidámabb témára próbáltam terelni a szót. 
- Képzeld a  tesód ma mester hármast rúgott.
- Ó igazán, ez nagyon szuper. Gratulálok! Mondtam én, hogy minden jó lesz, és te leszel ott a legjobb. 
- Remélem is, és van még egy hírünk. - Nézett rám sokat mondóan Zlatan. - Hamarosan Lili is a helyedbe fog lépni. 
- Mármint? 
- Ő is babát vár. - Mondta csillogó szemekkel és bár Heléna igyekezett meglepődni testvérét nem verte át, mire Zlatan kicsit mérgesen pillantott felém. - Mondd mindenki tudta csak én nem? 
- Ez nem teljesen igaz drágám. Csak Heléna, Kitti, Stephan tudta. 
- Nekik miért mondtad el és nekem miért csak ma kellett megtudni? 
- Mert vártam a megfelelő alkalmat, és ez a mai nap jól is jött. - Próbáltam nyugtatni és elmeséltem Helénának, milyen volt a bejelentés. Eközben a kicsit visszarakta az odakészített kiságyba. Hosszú percegik csak gyönyörködtünk benne, és én alig akartam elhinni, hogy lehet ennyire édes egy kisember, aki csak párórája látta meg a napvilágot. Máris nagy szeretetet éreztem iránta. 
- Sajnálom, de Helénának pihenni kell. Megkérhetem, hogy fáradjanak ki? - Jött be a nővér. 
- Persze már megyünk is. Elnézést, hogy ilyen sokáig itt voltunk. - Álltunk fel, és egy puszit adtam Helénának, aki utánunk szólt még az ajtóból. 
- Várjatok! Mondani szeretnék valamit, amit igazából Manuellel kéne ketten mondani, de megteszem én. 
- Miről van szó? - Kérdeztem zavartan, és reméltem nincs baj. - Esetleg behozzak valamit, vagy...
- Nem, dehogy, csak arra gondoltunk, hogy, ha elvállaljátok, szeretnénk felkérni titeket keresztszülőknek. - Osztotta meg velünk csillogó szemekkel, én pedig örömömbe elsírtam magam. 
- Azt hittem Stephan lesz. - Hallottam Zlatan meglepődött hangját, és még egyszer odament a testvéréhez, hogy gyengéden átölelje. - Köszönjük és természetes, hogy elfogadjuk. Most tényleg meglepődtem. 
- Én is. - Szipogtam még mindig. - Köszönöm Heléna, és Manuelnek is. Te vagy a legjobb barátnőm. 
- Csak annyit kérek, hogy ne veszekedjetek és tartsatok ki egymás mellett. Rendben? -  Futtatta végig rajtunk tekintetét. - Megígéritek nekem? 
- Igen, persze. - Szólt Zlatan, majd mikor a nővérke újra bejött tényleg jobbnak láttuk, ha távozunk. Együtt indultunk Manuelékhez, de a felfokozott izgatottság miatt alig tudtunk aludni. A nappaliba beszélgettünk mindenféléről, én pedig igyekeztem kivárni a megfelelő alkalmat. Apámmal elég sokat beszélgettünk, majd mikor nagy csend állt be a társaságnál felálltam és megköszörültem a torkom. 
- Én szeretnék mondani nektek valamit. Először is köszönöm Zlatan nevébe is Manuel, hogy megbíztok bennünk annyira, hogy keresztszülőknek választottatok. Személy szerint nem is számítottam rá, és nagyon jólesik. A másik pedig, hogy egy fontos dolgot szeretnék veletek közölni, amit már egy ideje tudok. - Szóltam és egyre jobban zavarba jöttem a rám meredő tekintetektől. Nem tudtam, hogy fogadják, és kicsit féltem is. - A helyzet az, hogy... 
- Na, jó, a helyzet az, hogy Lili babát vár. - Állt mellém Zlatan és kimondta, amit én nem mertem. - Szóval anya, te nemsokára kétszeres nagymama leszel. - Intézte anyukájának a szavait mire a nő felállt és örömébe hozzánk szaladt.
- Kisfiam ez nagyon jó! Gratulálok Lilike! - Adott két puszit.  Az én szüleim is hasonló képen tettek, és mindenki nagyon boldog volt, én pedig úgy éreztem egy nagy kő esett le ezzel a bejelentéssel a szívemről. A bejelentés után elvonultam a fürdőbe és a folyosón apámmal találtam szembe magam. 
- Már látszik egy kicsit. - Állapította meg. - Tudod, nagyon örülök, hogy ilyen családot találtál Lili. 
- Köszönöm apa, és azt is, hogy itt vagytok, és eltudtam mondani nektek ez élőbe. 
- Kicsim hamarosan hazautazunk. Nem szeretnél velünk jönni? Legalább csak pár hétig. 
- Nem, itt van mindenem. - Néztem bele a szemébe, majd már épen indultam volna megfogta a kezem és így szólt. 
- Nagyon szeretlek Lilien, és köszönöm, hogy nagypapává  tettél. - Hangja nagyon őszintén csengett én pedig úgy gondoltam az a legjobb, ha tényleg mindenre fátylat borítunk, és új lappal kezdünk. 
- Én is szeretlek apa, és nagyon hiányoztál. - Öleltem magamhoz, majd hosszú percekig álltunk így a folyosón, miközben mindkettőnk csak sírni tudott.

Sziasztok! Először is KÖSZÖNÖM, azt a sok kommentet, amit itt, Facebookon és Twitteren is kaptam. Arra gondoltam, hogy mivel én is imádom ezt a történetet és ti is szeretitek, folytatom. Bár még nem tudom mi lesz jövőre, de majd meglátjuk. Remélem, csak pozitív dolgok történnek a fiúkkal és Zlatan is hamarabb pályára lép, mint 2018. Stephan pedig sokat lesz a pályán és sok gólt szerez. Új kinézetet kaptam, amit köszönök Rigó Eszternek. Nagyon szép lett, és imádom, hogy piros. A másik, hogy van egy új oldal, amit a Rólam címszó alatt találhattok. Itt mesélek kicsit magamról, és a betegségemről is. Még egyszer köszönöm, és remélem ez a rész is ugyanúgy tetszett, mint az eddigiek. Köszönöm, hogy velem vagytok. 

Puszi Andrea!  

1 megjegyzés:

Melania macron írta...

A nevem Melania macron vagyok 35 éves. éves 31 éves koromban mentem férjhez, csak egy gyermekem van, és boldogan éltem. Egy év házasságom után a férjem viselkedése annyira furcsává vált, és nem igazán értem, hogy mi történt, ő pakolt ki a házból egy másik nőnek, annyira szeretem, hogy soha nem álmodom elveszíteni, megpróbálom a legjobb annak biztosítására, hogy a férjem visszajöjjön hozzám, de mind hiába, sírok és sírok segítséget keresve, megbeszéltem a családjával, de nem kaptam választ. Tehát a legjobb barátom, cynthia, és megígéri, hogy segít nekem . Mesélt nekem egy Drosagiede nevű férfiról, azt mondta nekem, hogy nagyon nagyszerű ember és igazi férfi, akiben megbízni lehet, és nincs semmi olyan szerelmi kérdés, amelyet nem tudna megoldani, és elmondta, hogyan segített számtalan embernek kapcsolatuk helyreállítása. Nagyon meg voltam róla győződve, gyorsan felvettem a kapcsolatot a doctorosagiede75@gmail.com e-mail címével, vagy a WhatsApp és viber telefonszámával a +33753154980 telefonszámon. Minden problémámat elmagyarázom neki, ő azt mondta nekem, hogy ne aggódjak, hogy minden problémám azonnal megoldódik. Megmondta, mit kell tennem, hogy visszavegyem a férjemet, és én meg is tettem. Azt mondta, hogy három nap múlva a férjem visszatér hozzám és koldulni kezd, és ez valóban úgy történik, ahogy mondta, nagyon meglepődtem, ez nagyon csodálatos. Istennek legyen a dicsőség, most nagyon szoros a kapcsolatunk, és mindketten újra boldogan élünk. Ha hasonló problémája van, vegye fel a kapcsolatot vele, és keresse meg a problémát egyszer és mindenkorra. élek a bizonyságról