2017. február 7., kedd

3/5 ⚽️ Amikor a munka szórakozás ⚽️

Stephan:

Másnap reggel nagy boldogan és egy fantasztikus éjszaka utáni euforikus állapotba keltem fel. Oldalamra fordultam és az alvó Kittit pásztáztam. Annyira békés, és nyugodt volt. Szája csukva volt és apró mosolyra húzódott mintha álmodna valamit. Remélem csak rólam. Egy lágy puszit leheltem rózsás arcára majd csendben kivonultam a konyhába. Egy tálcára készítettem meleg kávét, péksüteményt, vajat és egy kis cetlit amire ráírtam: „ Jó reggelt hercegnőm, jó étvágyat” , majd egyensúlyozva bevittem a szobába. Kitti már ébren fogadott és ahogy meglátta mi van a kezembe így szólt.
-          Te aztán tudod mi kell nekem. Farkas éhes vagyok. Köszönöm szerelmem. – Pillantott fel rám majd tekintete a cetlire tévedt. – Stephan annyira… - Hallottam meghatódott hangját.
-          Remélem jól aludtál. – Ültem le mellé és beszívtam haja illatát amit annyira imádtam.
-          Nagyon jól. Még sosem volt ennyire csodálatos éjszakám. – Nézett rám majd ujjait az enyémekbe kulcsolta. – Köszönöm Stephan, hogy veled lehetek, mert…
-          Cssss. – Állítottam le. – Semmit nem kell megköszönnöd, hiszen.. – Kezdtem, de ekkor meghallottam, hogy az ajtóval babrálnak. Bár mostanában Lilin kívül a tesómnak és Helénának is van kulcsa a lakásomhoz, mert ha ultrahangra vagy kontrollra mennek itt alszanak nálam. – Mindjárt jövök Kitti, addig egyél csak.
-          Rendben, és Stephan, tényleg köszönöm. – Mondta én pedig egy gyors csók után kiléptem a szobából és Lilit pillantottam meg.
-          Szia te meg? – Kérdeztem meglepődve majd mikor meghallotta a hangom felém fordult.
-          Szia Stephan. Sajnos hazakellet jönnöm, mert holnapra benyomtak egy melót. Jó lett volna meccsen ott maradni, de hát ez van. Paolo kitalálta, hogy utazzak Milánóba, mert az A.C. Milan játékosairól kell egy fotósorozatot készítenem. Új évad meg ilyen bemutató. Fogalmam sincs, mert még este kapom meg a részleteket.
-          Szóval innen fúj a szél. – Húztam el a számat, mire Lili mérgesen visszakérdezett.
-          Mi van? Mit akarsz ezzel mondani Stephan? – Hangja nagyon idegesen csengett.
-          Ne már Lili. A. C. Milan, Gianluca Lapadula.. és…
-          Te jó ég már megint képzelődsz!!! -  Állított le, de arca vörösben pompázott.
-          Ne már Lili. Mégis miért vállaltad volna el?
-          Nem elvállaltam, hanem rám osztották. A kettő baromira nem ugyanaz. Na és amúgy sem hiányozna egy újabb hatalmas balhé Zlatannal, hiszen így is látom rajta mennyire ki van, mert nem megy úgy a foci mit szeretné. Az előző meccsen nem rúgott gólt és rossz néven vette azt is, hogy ma hazajöttem. Hidd el nem önszántamból megyek, és az, hogy Gianluca ott lesz csak egy pici plusz dolog.
-          Perszeeee… - Nevettem fel, mire ő csak lazán belebökött az oldalamba.
-          Hihetetlen vagy és kombinálós. Amúgy meg hol van a tesóm?
-          A szobájába reggelizik. – Válaszoltam és inkább elfordultam nehogy meglássa mennyire zavarba lettem.
-          Miért talán fáj a lába?
-          Mondjuk úgy, hogy kicsit lefárasztottam az este. – Fordultam felé egy nagy levegő vétel után és mikor Lili értelmezte a mondatomat tátott szájjal nézett rám. Nagyon reméltem nem haragszik rám, és ezen még a kitörése sem javított.
-          Te meghúztad a húgomat?

-          Ő is akarta és már egy hónapja együtt vagyunk, hiszen ő a barátnőm és bár nem tudom neked hogy rémlik, de egy jó kapcsolatba elengedhetetlen a szexualitás. 
-          Igen persze, de ő a húgom… az én kicsi húgom. – Mondta vékony hangon. – Megrontottad a húgom…
-          Lili vigyáztam rá. – Guggoltam le elé. – Nem fogok neki fájdalmat okozni soha, mert beleszerettem.
-          Ugye védekeztetek? – Csillant fel benne az elismerés.
-          Persze. – Vágtam rá és mivel egyre kínosabbnak éreztem ezt a témát jobbnak láttam ha visszatérünk az eredetihez.
-          Szóval akkor újra találkozol az olasz focistával. Zlatan tudja?
-          Csak azt, hogy munka miatt jöttem haza, de azt, hogy kikkel dolgozom nem, és nem is kell neki tudni!! Drága Stephan nem kell semmit beleképzelni, mert őszintén mondom ez csak meló!
-          Felőlem. – Álltam fel megadóan és úgy gondoltam megnézem Kittit, de Lili elém állt.
-          Kérlek Stephan ne már! Nem tudom mi van hiszen én Zlatant szeretem, viszont Gianluca kedves volt velem azon a fesztiválon és jó volt vele beszélgetni. Mellesleg lehet, hogy neki is van barátnője, mert eléggé kiakadt ő is azon a cikken.
-          Csak ezután nehogy Svédország helyett úja Olaszország legyen a befutó pasik miatt. Kérlek vigyázz magadra mert ezek a fotós hiénák rád szállhatnak. Ne adj nekik okot Lili. Ne legyen nyílt terepen se puszi, se ölelés, se kézfogás semmi testi kontaktus. Oké?
-          Stephan…
-          Megígéred nekem Lili? – Néztem szigorúan a szemébe miközben picit megszorítottam a kezét. – Nem akarom, hogy bajba kerülj!!
-          Rendben megígérem. De Stephan ugye szereted a tesómat, mert nem bírnám elviselni, ha összetörve, látnám. - Mondta és én megnyugtatóan így szóltam.
-          Megnyugodhatsz, mert szerelmet vallottam neki.
-          Igazán? – Csillant fel szép szeme.
-          Igen, de most menj be hozzá.– Mosolygott, de aztán pár pillanat múlva utánam szólt. – Vagy inkább én mennék be meglesni. Nem baj? – Rebegtette meg előttem pilláit és én nem tudtam nemet mondani neki.
-          Jó, de lehet visszaaludt. – Mentem bele.
-          Köszi, és imádlak Stephan!  - Majd egy arc puszi után bevonult a testvére szobájába én pedig elvonultam a fürdőbe. 

Lili:

Bekopogtam a szobába, de mivel nem kaptam választ benyitottam mire testvérem kinyitotta a szemét és csodálkozva rám pillantott. Próbáltam kikerülni a földön heverő tálcát amin már csak a reggeli maradványai helyezkedtek el. Kitti felült majd csodálkozó hangon így kezdte.
-          Mikor értél haza?
-          Most. – Ültem végül le mellé.
-          Jó volt a meccs? – Kérdezte testvérem. Annyira más volt és mégis ugyanaz. Számomra mindig is az én táncos testvérkém marad aki hatalmas álmokat szövögetett és amikből sajnos a sérülés miatt nem lett semmi. Szerettem a húgomat és boldog voltam, hogy a közelembe van és vigyázhatok rá.
-          Elment, Zlatan nem rúgott gólt és mostanában nem megy neki annyira a játék.
-          Sajnálom, de biztos jobb lesz, hiszen ő Zlatan. – Nevetett fel.
-          De én úgy hallottam Stephan nagyon szép gólt rúgott tegnap és… ha jól tudom nem csak a kapuba talált be.  – Néztem rá sejtelmesen mire Kitti arca rákvörössé változott és szégyenlősen fejére húzta a takarót. 
-          Honnan tudod? – Kérdezte a takaró alól.
-          Stephan mondta.
-          Haragszol? – Nézett a szemembe újra és bár arca még mindig rózsás volt már nem remegett annyira a hangja az izgalomtól.
-          Dehogy, mert én örülök nektek!!
-          Akkor jó, mert azt mondta, hogy szeret.
-          Ez fantasztikus Kitti, és tényleg örülök, hogy végre boldog. Ugye vigyáztok egymásra ha én nem leszek itt?
-          Megígérem, és köszönöm. – Ölelt át én ekkor Stephan lépett be a szobába egy szál alsóba. Úgy gondoltam jobb ha kimegyek és kettesbe hagyom őket, így a nap további részét majdhogynem csak a szobámba töltöttem a gépem társaságába és Skypon keresztül pontosítottam a munka folyamataimat Paoloval. Korán elmentem lefeküdni és izgatottan vártam, hogy mi lesz holnap. Reggel Stephan vitt ki a repülő térre én pedig fel sem néztem a jegyzeteimből, csak mikor már szóltak, hogy hamarosan landolunk. Fogtam egy taxit és imádtam, hogy újra a számomra legkedvesebb városba tartózkodhatok. Átfutott az agyamon, hogy felhívom a legjobb barátnőmet, de mikor megláttam a csodaszép stadiont amihez annyi emlék fűzött Heléna helyett egy másik Ibarhimovic képe villant fel. Zlatané amikor még itt rúgta a gólokat és itt szerettünk egymásba. Borzasztóan hiányoztak azok az idők, és fájt arra gondolni, hogy soha nem jönnek vissza. Megmutattam az igazolványaimat az őröknek majd nemsokára feltűnt egy kedves ismerősöm Amanda aki a Milan stáb egyik  tagja volt. Már bőven benne van a korba, de még mindig nagyon pörög. Szőke haját kontyba fogva viseli és hatalmas mosollyal üdvözöl mikor meglát. Néha olyan mint egy nagymama akinek a klub és a játékosok a mindene. Rengeteg dolgot csinál egyszerre és egyszerűen nem lehet nem szeretni őt.
-          Lili!! – Ölel magához mint egy jó barátnőt. – Már vártalak, hiszen Paolo szólt, hogy érkezel.
-          Igen, jöttem amint tudtam. – Szóltam miközben elindultunk az öltözők felé ahonnan kihallatszott a sok férfihang.
-          Hamarosan jönnek a többiek is,de te vagy a lényeg. Elvégre te vagy a fotós.
-          Igen, de a stáb tagjait is remélem időben értesítette Paolo, mert kellenek a világosítók és…
-          Lili kérlek ne légy annyira ideges. Minden jó lesz, csak bekopogok ezekhez a nagy kamaszokhoz.
-          Igaz is hallottam mennyi a fiatal a csapatba. – Kaptam a mondatán.
-          Igen, alig lehet őket gatyába rázni, de majd megoldjuk és amíg ilyen jól haladnak nincs baj. Azt mondtam nekik, hogy a pályán tegyék oda magukat és a magánéletbe se balhézzanak és akkor nem lesz gond. Persze ezt az edzőjük is elmondja mindig. Mellesleg hogy viseli a Svéd tigrisem az Angol levegőt?
-          Eléggé jól indult, de most egy kicsit visszavett a tempóból. – Meséltem neki miközben kinyílt az öltöző ajtó és Amanda bement. Én jobbnak láttam ha kint maradok és csendben várom míg a fiúk szép sorba kiérnek az öltözőből. A fotózás egy tágasabb szobába terveztük és Amanda elvezetett engem oda és nagy kő esett le a szívemről mikor a csapatom többi tagja is megjelent. Gyorsan felállítottuk a lámpákat és minden szükséges dolgot. Dekorációnak természetesen egy pár labdát használtunk, de mivel az egyik rész kicsit ferde volt az egyik labda elgurult és én pufogva indultam a keresésére.
-          Csak nem ezt keresi a fotós kisasszony? – Hallottam a hátam mögül egy kedves hangot és mikor oda fordultam Gianluca csillogó tekintetét pillantottam meg kezébe a labdával. 
-          De igen, visszaadnád? – Indultam felé majd üdvözlés képen átöleltem ami nagyon jól esett. Erős karjaival magához szorított egy pár másodpercig aztán Amandra szakította meg ezt a pillanatot.
-          Drágaságaim akkor mivel már mindenki itt van szeretném ha délelőtt lezavarhatnánk egy a fotózást. Először is bemutatom Kovács Lilit akinek szeretném ha mindenki elfogadná a tanácsait. – Mutatott rám én pedig zavarba voltam a sok rám meredő férfi tekintettől. Főleg egy csodálatos barna szempár hozott zavarba aminek a pillantását a nap folyamán mindig a testemen éreztem. Amanda bemutatta a segítőimet is és végre elkezdődhetett a munka. Szerencsére egyik fiú sem volt annyira béna és profin hajtották végre az utasításaimat. Tíz óra körül Amandra elrendelte a negyed órás szünetet én pedig leültem egy székre és elővettem a kevés magammal hozott ennivalómat majd a fiúkat figyeltem akik csapatba verődve beszélgettek és viccelődtek. Váratlanul egy nagyon édes társaságot kaptam magam mellé Gianluca személyébe. 
-          Hello leülhetek? – Pillantott rám azokkal a csokoládé barna szemeivel.
-          Igen, persze. Hogy vagy?
-          Sok minden nem történik velem. Meccsekre járok és ennyi. Ez pont kitölti az életem. Persze néha megfűszerezem egy kis edzéssel. - Húzta mosolyra a száját.
-          Remek lehet.
-          Meg eléggé fárasztó. Veled mi van? Nem is beszéltünk a…
-          Cikk óta. – Vágtam a szavába mire ő csak bólintott.
-          Igen, az már majdnem egy hónapja volt, de örülök, hogy újra látlak és, hogy elvállaltad a munkát.
-          Nem volt sok választásom. – Osztottam meg vele mire kérdőn nézett rám így folytattam. – Paolo osztja ki a dolgokat és én nekem ez munka.
-          Ne mondd már, hogy ennyi helyes pasi között forogni nem élvezet?
-          Oké megfogtál, mert tényleg élvezem, de ez titok. – Emeltem az ujjamat a számhoz.
-          Amúgy meg az a cikk eléggé idiótaság volt. – Mondta egy kicsit komolyabb hangsúllyal.
-          Igen az. Már barátkozni sem lehet az embernek anélkül, hogy egy utolsó ribancnak néznék. – Válaszoltam picit szomorúan. - Már majdnem mindig figyelnem kell, hogy nincsenek- e a nyomomba mikor kilépek az utcán.
-          Üdv a világomba. – Nevetett fel. – Amúgy a pasid mit szólt hozzá?
-          Az hogy tajtékzott a dühtől és féltékenységtől enyhe kifejezés, de hát ő már csak ilyen. Túl Zlatan. A te barátnőd mit szólt rá? – Érdeklődtem mire nem szólt semmit csak némán hümmögött amit sehova sem tudtam tenni és végül megjött Amandra és újra indult a munka. A mezes fotózás után volt egy köznapi ruha is és amíg a fiúk öltöztek én újra néztem a képeket a gépemen. Kis idő múlva újra jött Amanda én pedig elindultam felkeresni a fiúkat. Egy függönnyel elzárt paravánhoz léptem és reméltem nem találok meztelen férfiakat, és mivel túl nagy volt a csönd hát elhúztam a lenge anyagot. Meglepetésemre Gianluca állt előttem egy szál alsóba. Tekintetemmel felmértem a tetoválásokkal díszített testét és el kellett ismernem tökéletes látványt nyújt.
-          Te aztán nem pazarolod az idődet az edzőterembe. – Próbáltam elviccelni azt, hogy majdnem tátott szájjal bámulom.
-          De nem ám. Tudod kell a fittség és ha jó a kondim akkor tovább bírom a pályán. Vagy máshol. – Ezután sokat sejtetően elmosolyodott én pedig jobbnak láttam, ha magára hagyom.
-          Na jönnek a fiúk? – Jött oda az egyik asszisztensem.
-          Igen, még csak Lapadulára várunk. 
-          Ó, hogy az a pasi mennyire édes. – Sóhajtott fel munkatársam. – Úgy tudom nincs barátnője, mert elhagyta a nője. Normális az ilyen? Ha ilyen sexi édes mosolyú, búgó hangú pasim lenne soha nem hagynám el. Lehet ráhajtok. Elvégre nincs barátnője.
-          Sok sikert. – Nevettem fel és valamiért mégis boldogság fogott el erre a tudatra, hogy az Olasz férfi egyedül van. A fotózással csak délután kettőre lettünk kész és én már eléggé fáradt voltam. Tudtam még a szerkesztőségbe is be kell ugranom és fájt a tudat, hogy hat óra előtt nem érek Rómába. Összepakoltam és megköszöntem az együttműködést a fiúknak. Boldog voltam, hogy gördülékenyen ment a munka és örültem, hogy Amanda is megvan elégedve azokkal a képekkel amiket a gépemen mutattam neki. Már kifelé indultam a stadionból mikor Gianluca hangját hallottam.
-          Lili.
-          Szia. Tessék? – Fordultam felé. – Mondd?
-          Csak megakarom köszönni a csapattársaim nevébe ezt a fotósorozatot és szeretném ha ezt elfogadnád tőlünk.
-          Mi ez? – Pillantottam a borítékra.
-          Ez egy bérlet az A. C. Milan meccseire amit ebben az évadba használhatsz. Arra jössz amelyikre csak akarsz.
-          Komolyan ez az enyém? – Vettem ki a borítékból a bérletet amin a csapat címere virított majd a fiúkról volt egy nagyon jó csapat fotó.
-          Igen, ez a tiéd, a csapat nevébe. – Dugta zsebre a kezét.
-          Köszönöm nektek, de most megyek. – Intettem neki és sajnos túl ügyetlenül fordultam meg így majdnem elcsúsztam a vizes talajon, de Gianluca az utolsó percben utánam kapott és magához szorított. Az esés elmaradt, és én a pólóján keresztül is éreztem kidolgozott mellkasát. Ajkunk csak milliméterekre volt egymástól és én szinte éreztem meleg leheletét amitől a gerincemen akaratlanul végig futott a forró borzongás. Riadtan tekintettem a szemébe ahol mintha vágy csillogását olvastam volna ki. Nem tudom meddig álltunk itt egymás karjaiba, de mikor észhez tértem megköszörültem a torkom és így szóltam.
-          Köszönöm, ha nem lettél volna itt biztos dobok egy hátast.
-          Csak csúszós az út….
-          Akkor én megyek. Köszönöm a jegyeket, és remélem minél hamarabb használni fogom. Üdvözlöm a fiúkat. Szia Gianluca.
-          Szia Lili és vigyázz magadra.  – Hallottam még erős hangját én pedig miközben taxit hívtam még mindig az események hatása alatt álltam. 

Nincsenek megjegyzések: