2016. december 14., szerda

3/3⚽️ Hamis vádak!! ⚽️

A Labdarúgó Szuperkupa döntője szombaton este volt és mi Alexandrával mentünk el rá. Furcsa volt, vele egy autóba ülni, de szerencsére Maxi is velünk jött, ami oldotta a négy órás autóúton néha előtörő feszültséget. Szerettem volna Zlatannal menni, de mivel ő a csapattal ment így ez az út járhatatlan volt. Londonba beérve gyorsan leparkoltunk és mivel VIP jegyünk volt csak fel kellett mutatni és már engedtek is a Wembley-be. Még örültem is neki, hogy jó helyről figyelhetem, mert így legalább Paolo sem csalódhat bennem, hiszen ha azt vesszük még a szabadságomon is dolgozok. Este hat előtt pedig már mindenkit beengedtek a hatalmas épületbe ami egyszerűen csodálatos volt. Szájtátva bámultam a hatalmas nézőteret és a csodálatos zöld, rendezett gyepet. A két csapat a Leicester City és természetesen a Manchester United volt. Ők ketten nyerték meg az előző évi P.L- t és F.A.-Kupát. Tavaly persze erre még senki nem számított, hiszen ez a kis csapat sehol nem volt még ilyenkor, de megmutatták, hogy csak hinni kell és bármi sikerülhet. Zlatan számára eléggé nagy tétje volt, hiszen megszerezhette újabbik trófeáját és nagyon reméltem sikerül is neki. A csapatok mind a saját megszokott színű mezükbe léptek a pályára így a Leicesten kékbe az United pedig pirosba amit valljuk be utáltam, de Zlatanon még ez is jól állt. Csodálatos napsütés volt és minket is annyira magával ragadott a szurkolás, hogy alig bírtunk a fenekünkön ülni. Alexandrával és Maxival szinte végigkiabáltam az egész mérkőzést és láttam a lányon, hogy mennyire hisz Zlatanba. A mérkőzésen a 32.- percig nem történt semmi említésre méltó majd Lingard góljával az United megszerezte a vezetést. Ezzel úgy tűnt mindenki lenyugodott és így vonultak le a gyepről az első félidő végeztével. Alexandrával megtárgyaltuk az eddigi eseményeket és mindketten úgy láttuk, hogy szerelmem kezd beilleszkedni a csapatba, bár azért voltak olyan megmozdulásai, amikor még látszott, hogy nem nagyon érzik egymás egy-egy passznál. A második félidőbe kicsit leültek a fiúk és ennek meg is lett az eredménye, mert Jamie Vardy az 52. percben megszerezte az egyenlítést, ami nem volt jó mert ha ez továbbra is így maradna akkor hosszabbítás következik. Csak kiabáltunk és szurkoltunk, és a hangom szinte teljesen elment mikor Zlatan a nyolcvan harmadik játékrészbe egy fejes góllal megszerezte a vezetést a csapatának. Majd kiugrottam a bőrömből örömömbe. Maxi is és Alexandra is hasonló állapotba voltak mellettem és nekem átfutott az agyamon, hogy mennyit veszekedtem vele a nyáron és mennyire gyűlöltem, hogy ideigazol, de mikor láttam rajta, mennyire boldog akkor már világossá vált előttem, neki tényleg ez az élete. A kupák és győzelmek. A legvégén levette a pólóját is aminek borzasztóan örültem, főleg mikor nagy totálba mutatták a kivetítőn. Majd mindenki szépen felsorakozott és az emelvény felé vezető lépcsőn indultak átvenni a díjukat.
- Szeretlek apa. Nagyon jó voltál. – Kiabált oda neki Maxi mire felénk küldött egy édes mosolyt. Szerettem volna átölelni és a fülébe suttogni, hogy mennyire szeretem és mennyire büszke vagyok rá, de sajnos túlságosan messze volt és tudtam erre még rengeteg lehetőségem lesz. Átadták az ajándék érmeket és utána következett a nagy díj ami leginkább egy tányérra emlékeztetett, de hatalmas volt és ezüstszínű. Barátom szeme csak úgy csillogott a hatalmas nagy boldogságtól és én alig vártam, hogy végre lezajlódjon ez az egész ünneplés és végre kettesbe lehessek vele. Persze erre még legalább több mint egy órát kellett várni, mert a meccs után azonnal jöttek az interjúk és a fiúk sem nagyon akarództak kijönni a pezsgővel összefröcskölt öltözőből.
- Nem volna kedved indulni? – Fordult felém Alexandra. – Maxi nagyon álmos és biztos vagyok benne, hogy amint berakom az autóba azonnal elalszik. – Mondta és én is láttam, hogy a kisfiú nagyon laposakat pislog és egyre jobban bújik anyjához.
 - Én… - Néztem rá majd az öltözők felé ahonnan alig vártam, hogy előbukkanjon Zlatan.
- Figyelj én is szeretnék vele beszélni, de nem akarom, hogy a gyerekem nyűgös legyen, mert…
- APA!!! – Kiáltott fel Maxi és azonnal eltűnt az álmosság nyoma a szemeiből amint észrevette apját aki végre előjött az öltözőből. Zlatan leguggolt hozzá majd felkapta és megpörgette a magasba.
- Sziasztok lányok. – Jött közelebb kezébe még mindig kisfiával aki szorosan ölelte apját.
-  Mi már éppen menni készültünk. – Nézett rá Alexandra és átvette a kisfiút. – Csak köszönni akartunk és gratulálni. Lili jössz?
- Én...
- Ne már csajok! Mindjárt kezdődik a buli. Nem megyünk vissza hanem itt alszunk Londonba az egyik hotelba és ünneplünk. Megszereztem a harminc egyedik kupámat. Szinte még fel sem fogtam. – Örömködött, és én is vele együtt örültem, de Alexandra cseppet sem mosolygott.
- Biztos elfelejtetted, hogy én nem fogok bulizni ugyanis itt van egy hatéves gyerek akit nem akaszthatok csak úgy le.
- Majd gyorsan fogadunk valakit. – Szólt, de Alexandra csak nemlegesen a fejét ingatta.
- Értsd meg, hogy nem lehet!! Most pedig Lili döntsd el velem jössz vagy maradsz?
- Én maradnék. – Vágtam rá azonnal. – Ne haragudj.
- Nincs baj. Akkor sziasztok és még egyszer gratulálok. – Ölelte meg Zlatant és mikor már majdnem kiértek barátom utána szaladt, majd jelentőségteljesen beszélgetni kezdtek valamiről amit sajnos nem értettem, viszont a lány arcáról először csak tagadást, majd megadást olvastam ki.
- Remek elintéztem mindent. – Jött vissza és végre megcsókolt.
- Mi mindent? – Néztem fel rá, de ő csak titokzatosan mosolygott. – Majd meglátod. Most pedig velünk jössz a busszal a szállodába?
- Mehetek? – Csillant fel a szemem.
- Igen, más barátnők is jönnek. Na gyere már. – Fogta meg a kezem majd együtt elindultunk a buszhoz ahol minden csapattársának bemutatott, mint a barátnője. Annyira jól esett és a szívem teljesen megtelt boldogsággal. Bevonultunk a hotelba majd úgy volt éjfél felé fogunk indulni egy helyi klubba. Mivel nem volt másik ruhám ezért Alexandrától kértem kölcsön egy felsőt, aki Maxi miatt mindig egy kisebb fajta vészcsomagot tartogat az autójába, és ebbe a váltó ruha is helyet foglalt.
- Köszönöm. – Néztem rá hálásan mikor felvettem a sötétkék nyári felsőt, ami nem igazán volt az én színvilágom, de ez is megfelelt. Maxira az egyik csapattag felesége vigyázott és láttam Alexandrán, hogy ő is ugyanúgy be van zsongva az este miatt, mint én.
- Nem tesz semmit. Ha neked is lesz, gyereked te is megtanulod, hogy utazás alkalmából egy ruha sosem elég. Maxi eléggé hányós volt sokáig az autóba, ezért döntöttem a váltó ruha mellett.
- Jó döntés volt. – Mosolyogtam mikor kopogtattak az ajtón és Alexandra izgatottan nyitotta ki és belépett rajta egy magas világító kék szemű, fekete hajú férfi. Két puszit nyomott a lány arcára és egy doboz csokit nyomott a kezébe.
- Köszönöm. – Nézett rá a lány és mikor a férfi észrevett engem Alexandra kedvesen bemutatott neki.
- Lili ő Benjamin Watson. Az egyik munkatársam.
- Üdvözlöm Kovács Lilien. – Nyújtottam felé a kezem mire a férfi kedvesen rám mosolygott. Igazi Angol úriembernek tűnt.
- Jó estét. Mikor indulunk? – Kérdezte nagyon angolos akcentussal.
- Még fogalmam sincs. Esetleg iszol valamit? – Tudakolta Alexandra és le sem vette a szemét a férfiról. Kicsit megnyugodtam, hogy talán Zlatannak mégiscsak igaza volt, és ő a lány újdonsült barátja. Jobban megnézve nem is választott olyan rosszul, és ahogy rólam teljesen elfelejtkezve cseverésztek rájöttem még illenének is egymáshoz. Alexandra gyönyörű fekete haját tekergette és tudtam zavarba van a férfi közelébe aki szinte ragyogott a lány mellett. Éjfél felé sikerült elindulni a klubba ahol egy elkülönített részen tartottuk a privát bulit. Jó volt a hangulat és a fiúk is igazán kitettek magukért. Próbáltam mindenkivel ismerkedni és beszélgetni, és rájöttem nem is olyan rossz fejek ezek az angol játékosok.
- Mióta ismered? – Ült le mellém egy fiatal fekete fiút Marcus Rasfordot ismertem meg.
- Már eléggé rég óta, még a Milanba focizott. – Osztottam meg vele.
- Az sem most volt. – Tűnődött el, majd felkért táncolni én pedig igent mondtam. Csak táncoltam a fiúval majd a zene végén Zlatan magához húzott, és megcsókolt a fekete fiú pedig arrébb állt.
- Csak nem lepasszoltál? – Szólt mikor véget vetett a csóknak.
- Soha. – Néztem fel rá. – Csak nem akartalak zavarni.
- Te sosem zavarsz. Mellesleg hogy tetszett a meccs?
- Jó volt, olyan igazi döntő hangulatú és gratulálok. Igazán büszke vagyok rád.
- Köszönöm kicsim. – Mosolygott.
- Ő Alexandra barátja? – Mutattam egy kicsit arrébb ahol a lány és Benjamin táncoltak.
- Azt hiszem igen, bár Maxi szerint nem sokat találkozgatnak. – Nézte őket eltűnődve és én reménykedtem ez változni fog. Már csak a mi kapcsolatunk miatt is jót tenne ha Alexandra leakadna végre Zlatanról.
- Gondolkoztam Lili. – Suttogta a fülembe mikor már egy lassú zene ment.
- Miről?
- Kettőnkről és arra jutottam, hogy nem akarom, hogy visszamenj Rómába és Stephannal lakj együtt. Azt akarom, hogy költözz hozzám és...
- Ne mondd ki! – Állítottam le. – NEM! – Néztem bele a szemébe határozottan. – Ezt már megbeszéltük.
- Lili nem akarok nélküled itt lenni. Azt szeretném ha mikor reggel felkelek te legyél ott és este is és…
- Kérlek ne hozd fel ezt, csak örüljünk, hogy itt vagyok. Nézd Zlatan szeretlek, de ott van a munkám, amit imádok.
- Lehetnél szabadúszó, mint mikor Francia országba voltatok.
- Az nem volt annyira jó. Szinte alig volt pénzem és…
- Mellettem nem lennének anyagi gondjaid. – Vágott bele a szavamba és kimondta azt amit annyira utálok.
- Fogd már fel, hogy nem kell a pénzed!! – Néztem rá és jobbnak láttam, ha elnézést kérve kimegyek, mielőtt még jobban összevesznénk, de Zlatan utánam jött.
- Lili ne haragudj. – Fogta meg a kezem és magához húzott. – Sajnálom, de annyira rossz, hogy nem vagy velem és…
- Ez nem az én hibám. – Néztem bele mélyen mogyoró szemeibe.
- Akkor? Azt gondolod az enyém?
- Talán én mondtam, hogy gyere ide? – Kérdeztem mire felsóhajtott és idegesen a hajába túrt.
- Még mindig haragszol a döntésem miatt ugye? Azok után is, hogy ma is nyertem egy kupát és eddig minden meccsen gólt rúgtam és…
- Zlatan még csak a második mérkőzéseden vagy túl. – Nevettem fel mérgesen. – Nem biztos, hogy mindig ilyen jó leszel a szezonba.
- Talán nem hiszel bennem?
- Tudod, hogy nem erről van szó, csak mindig ide lyukadunk ki amit nem akarok, és nem értem miért nem elég neked az amit adok magamból.
- Mert nem bírom elviselni a tényt, hogy Stephannal vagy egy fedél alatt. Irtózatosan féltékeny vagyok rá hát nem érted?
- De sosem lesz köztünk semmi. Soha. – Bújtam a karjai közé majd felnéztem rá és így szóltam
 – Szeretlek, de nem fogok megváltozni senki kedvéért. Ha ezt nem fogadod el akkor sajnálom. Én ilyen vagyok, és nem leszek más.
- Rendben. Nem akarlak elveszíteni. – Csókolt meg forrón majd jobbnak láttuk, ha elindulunk a szállodába, hogy végre csak egymással tudjunk foglalkozni. A mérkőzés után másnap a csapat busszal mentem vissza és jó volt, hogy kicsit megismerhettem a jövőbeli csapattársait. Beszélgettem a csapatkapitánnyal Rooneyval is és beláttam mégsem annyira nagyképű, mint amilyennek gondoltam. Volt pár fiatal játékos, akik mind ódákat zengtek barátomról és örültek, hogy ideigazolt, hiszen mint mondták nagyon sokat tanulhatnak tőle és ezt nagyon jó volt hallani. Elviccelődtem Pogbával is akit rekord összegért vett az United, és nagyjából ismertem már onnan mikor a Juventusba focizott. Stílusban teljesen olyan volt mint szerelmem, hiszen sokaknak úgy tűnt, hogy nagyképű idióta, de ha jobban megismeri az ember ez teljesen megváltozik. Nagyon hozta ezt a vicces és laza stílust. Egész héten szerelmemmel voltam és ő megmutatott pár helyet Manchesterbe. Szinte még a néhai eső sem akadályozott meg minket, hogy kézen fogva sétálgassunk az utcákon és boldog voltam, hogy a néha- néha felbukkanó fotósok előtt is megmert csókolni. Persze először furcsa volt, hiszen Olaszországba nem ennyire durva a sajtó és a firkászok sem annyira rámenősek, de itt szinte még ki sem raktuk a lábunkat már a nyomunkba lihegtek, bizonyos távolságból. Zlatannak a héten csak egyszer volt edzése, amire én is szívesen elmentem volna, de megígértem, hogy veszek barátaimnak pár dogot így elindultam vásárolni. Furcsa volt ebbe az ismeretlen nagyvárosba lennem, és átfutott az agyamon, hogy nem is bírnék itt élni. Túl esős, és túl hideg az egész környezet. Meglepett mikor mellettem egy szál pólóba rohangáló emberek siettek el, mert én éppen akkor húztam be a kabátkámon a cipzárt. Gyorsan hazavezettem és eldöntöttem, hogy csinálok szerelmemnek valami különleges vacsorát és mire kész lettem már nyílt is a nagy kapu majd megláttam a fekete Ferrarit amint beparkol a garázsba.
- Szia Lili. – Hallottam hangját majd lazán ledobta sport táskáját a kanapéra.
- Szia kicsim. – Néztem rá mosolyogva. – Már mindjárt kész a kaja.
- Ó remek. – Szólt egy kicsit morcosan amit sehova sem tudtam tenni. – Letusolok és jövök.
- Esetleg veled menjek? – Bújtam oda hozzá, de ő nem viszonozta inkább eltolt magától.
- Valami gond van Zlatan? – Néztem rá kérdőn és mivel nem válaszolt, követtem őt a fürdőbe és újra feltettem a kérdést.
- Mi a baj?
- Semmi. – Vetette oda.
- Akkor megkérdezem újra. MI  A BAJ? Talán nem volt jó az edzés?
- De az jó volt, csak… veled van baj.
- MI? – Csodálkoztam.
- Nézd meg az újságot jó?
- Miért? – Érdeklődtem.
- Csak NÉZD MEG! – Csattant fel én pedig mérgesen kimentem és a kezembe vettem a táskáján hagyott pletykalapot aminek az egyik fő szövege ez volt:

A Svéd csatár barátnője másfelé kacsingat?

Úgy tűnik az Unitedhez igazolt Zlatan Ibrahimovic barátnője nem bánkódik azon, hogy szerelme a nyáron Angliába tette át lakhelyét, hiszen a Svéd nélkül is boldogan tengeti a napjait. Ennek pedig bizonyítékaként is szolgál az a milánói fesztivál ahol a lány fotósként jelent meg és úgy tűnik sikerült közelebbről is megismerkedni az A.C. Milan egyik focistájával Gianluca Lapadulával. A képek tanulsága szerint mindketten nagyon élvezték egymás társaságát, hiszen alig bírták levenni tekintetüket a másikról és a Milan focistája még az autójáig is kikísérte a lányt, amiért jutalmul egy ölelést is bezsebelhetett magának.  – Ezt nem hiszem el. Futott át az agyamon miután elolvastam a cikket és megnéztem a hozzá tartozó képeket. Szinte lemerevedtem és annyira hihetetlennek tartottam az egészet. Nem is vettem észre mikor Zlatan állt mögém és kikapta a kezemből a lapot. Mérgesen rám nézett és így szólt:
- Szóval ez mi?
- Te jó ég ugye nem képzeled, hogy…
- KI EZ A PASI? – Kiáltotta rám és hangjától szinte megremegtem. – MONDD MÁR!!! Lefeküdtél vele, vagy megcsókoltad??
- Én nem.
- AKKOR MIÉRT NÉZ RÁD MINT AKI MEGAKAR DUGNI? Na és TE miért nézel úgy rá… - Hallottam dörgedelmes hangját.
- Sehogy sem nézek rá. Csak egy munka volt és egy nap. Egy kibaszott nap ahol megismerkedtem vele és elbeszélgettünk. Jó talán kicsit több időt töltöttem vele mint a többi játékossal, de ennyi. Semmi nem történt köztünk és nem is fog.  Hiszen ő Milánóba van és pedig Rómába élek.
- Szóval csak ezért nincs semmi?
- Nem, a másik ok és ami a legfontosabb, hogy veled járok együtt és téged szeretlek. Kérlek ne hidd el ezeket a dolgokat. Sosem fordulna meg a fejembe, hogy megcsaljalak. – Néztem rá és éreztem, hogy a könnyeim végigperegnek az arcomon. Tehetetlennek és dühösnek éreztem magam majd elhatároztam, ha hazaérek azonnal felhívom Paolot, hogy szerezze meg az újság szerkesztőjének a számát, hogy jól elküldjem őket a búsba. Mégis mit képzelnek, hogy ennyire lejáratnak engem. Abba már nem is akartam belegondolni, hogy a másik fél mit fog gondolni ha ezt meglátja, de addig nem hívhattam fel amíg Zlatannal vagyok.

- Kérlek Zlatan! – Fogtam meg a kezét, de ő csak elhúzta magától és kivonult a medencékhez én pedig ott maradtam egyedül a tökéletesre sikerült vacsorával, amit mérgembe kivágtam a kukába.   

Nincsenek megjegyzések: