2018. november 2., péntek

⚽ Helyzetjelentés: Öröm után csalódás? ⚽

Sziasztok!

Már jó rég nem írtam Nektek a fiúkról, és most, hogy végre van időm, gyorsan megteszem.

De mielőtt belevágnánk, egy kicsit büszkélkedek nektek, egy új oldallal, ami nemrégen nyílt, és a Four Ladies Blog nevet kapta. Eszter, Nina, Amy és én vezetjük, és jobbnál jobb cikkeket olvashattok rajta. A blogot itt nézhetitek meg: Four Ladies Blog
Már én is írtam két cikket, és hamarosan jön a következő bejegyzésem is. 
Az első az El Clásicóról szólt, a második pedig a Mindenszentek/ Halottak napját mutatja be. 

Viszont most nézzük a fiúkat: 

Mindkét oldalon voltak örömök és eléggé rossz pillanatok is, és voltak olyanok is, amiket nem tudok elhinni, és a fiúk sem tehetnek róla. Legalábbis nem csak ők tehetnek róla, és nem gondolnám, hogy bántani kéne azért, mert kikaptak, vagy az utolsó pillanatokban bekaptak egy gólt.


Stephannak szombaton volt a 26.- ik szülinapja, amit a barátai körében ünnepelt. Nagyon furcsa, hogy még mindig ennyire fiatal. Bár azért látszik rajta, hogy már nem olyan kisfiús, mint pár évvel ezelőtt volt. Sőt...      


Én is írtam egy kis történetet ez alkalomból, és ha gondoljátok, nézzétek meg: Szülinapi Stephan rész

Nem tudom milyen lehetett a buli, de mivel vasárnap mérkőzésük volt gondolom nem nagyon csúszhattak meg. 😂

Vasárnap a Napoli otthonában léptek pályára és megmondom őszintén nem láttam végig, mert pont MLS volt, én pedig nagyon örültem, hogy élőben láthatom Zlatant. A másik pedig, hogy Stephan csodaszép gólja után úgy gondoltam ez már sima győzelem lesz. 
Örültem és láttam rajta, hogy ő is nagyon boldog. Jót tett neki ez a találat, amit a szülinapját követő első mérkőzésen lőtt. Egy kis szülinapi ajándék saját magának, és még mondtam is Manónak, hogy a szülinapja körül mindig fantasztikusan játszik. A csapat is ügyes volt, szóval tényleg megnyugodtam, és már nem is gondoltam arra, hogy más lehet az eredmény.  Jó nyilván azért telefonon sokszor rápillantottam, és alig hittem a szememnek mikor végig 1-0-volt, de a Napoli az utolsó percben egyenlített. 
Eléggé kiborító volt, hogy egy győztes mérkőzést elengedtek, amit Stephan nyert volna meg a fiúknak.
Sajnos ez most így jött ki, és remélem holnap A Fiorentina ellen már győzni fognak. 

Már mondtam, hogy azért nem tudtam végignézni a Roma meccsét, mert ezzel egy időben volt Zlatané is. Eléggé rezgett a léc a rájátszás miatt, de úgy gondoltam biztos megszívják magukat, és bejutnak. Nem parádét vártam, csak egy sima győzelmet, amivel ez sikerülhetett volna. Sőt mindenki odavárta a csapatot, és sok helyen olvastam, hogy nem is lehet másképp, és  csak a győzelem elfogadható. A Galaxy otthon játszott, ami akár még plusz motivációt is adhatott a csapatnak. Az első félidő nagyon jó volt, bár őszintén megmondom Zlatan nem sokat tett ezért. Úgy láttam mintha igyekezett volna másra hárítani a gól szállítást, de nem volt vele gond, mert Ola Kamara két szép lövéssel, 2-0-ás eredménnyel küldte szünetre a csapatot. Akárcsak a Románál itt is túl korán nyugodtam meg, és ami az első félidőben még álomszerű győzelemnek tűnt a másodikra már egy hatalmas rémálommá változott. Egyszerűen nem is értem mi történhetett a srácokkal, és legfőképpen Romain Alessandrinivel aki egy buta helyzetet csinált, amiből 11-est fújt a bíró, amit az ellenfél természetesen berúgott, a Galaxy pedig megrendült, és gyorsan bekapott még 2 gólt. Így eldőlt, hogy a Los Angeles Galaxy nem lesz ott a rájátszásba, és számukra véget ért az idény. Megmondom őszintén annyira csalódott voltam, hogy egy győztes mérkőzésből ilyen csúnya vereség lett. Nem hittem el, és még most is nagyon rosszul esik, hogy Zlatan a végén szomorú volt. Mikor megláttam, hogy csak ül magába roskadva azért egy kicsit én is elsírtam magam.




Újra szerepelt James Corden showjába, ahol megint sok hülyeséget csináltak, és megmutatta a Fornite táncot. Nagyon aranyos és jóképű volt, de úgy vélem a majomkodás helyett inkább a játékra kellett volna koncentrálnia, hiszen a pályán tényleg nem csinált semmit. 

Jövő héten jön ki az új könyve, aminek örülök, és már nagyon várom, mert mégiscsak megjelenik angolul. Magyarul azonban még mindig nem tudom, mikor adják ki, de lehet, megrendelem majd és elolvasom angol nyelven. 

Újra felröppentek a pletykák és újra előkerült az Ac Milan, és én annyira bízom abban, hogy legalább fél évre visszatér Milánóba. 

Mivel Februárban lesz a 30.-szülinapom ez pont beleesne abba az időszakba, mikor ott játszhatna, én pedig már előre kinéztem egy Roma- Milan mérkőzést, ami pont Február. 3. ára esik. Ha ez sikerülne, akkor ez olyan 3/1 ajándék lenne, hiszen nem csak a kedvenc csapatomat láthatnám, hanem a két kedvenc játékosomat. Stephant a Rómába Zlatant pedig az Ac Milanba. Szóval most azon drukkolok, hogy sikerüljön és jöjjön vissza Olaszországba, és ha az Angyalkám is úgy akarja sikerülni fog. 

Remélem örömmel olvastátok a híreket, hamarosan újra jelentkezek! 
Sok puszi Nektek. Andrea. 



Nincsenek megjegyzések: